این fifaconfig برای ما اجرا نمیشه که نمیشهنقل قول:
توی فرم خارجی خوندم روی فایل راست کلیک کنید در تب compatibility ران کنید با windows XP SP3
برای من نشد
کسی هست بداد ما برسه :19:
میخوام تنظیمات joystick و عوض کنم.
Printable View
این fifaconfig برای ما اجرا نمیشه که نمیشهنقل قول:
توی فرم خارجی خوندم روی فایل راست کلیک کنید در تب compatibility ران کنید با windows XP SP3
برای من نشد
کسی هست بداد ما برسه :19:
میخوام تنظیمات joystick و عوض کنم.
reloaded اسم کرک بازیه. فرقی نداره!نقل قول:
این تورنومنت مود که فقط باشگاهیه!!!!!!!
یعنی ورلدکاپ و یورو و اینا نداره.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ضایع
توی قسمت Control Setting درست بالای اونجا که میشه شوت و پاس و ... رو دستی یا کمکی کرد، میشه این مورد رو هم تغییر داد.نقل قول:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
هیچ تغییری نداشته.نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
تا اونجا که من می دونم هیچ فرقی ندارن. Reloaded فقط بازی رو کرک کرده!نقل قول:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
من فایل تنظیمات گیم پد خودم رو آپلود کردم:نقل قول:
تنظیمات به صورت استاندارد هست. تو پوشه FIFA 11 توی Documents کپی کن ببین مشکل حل میشه.کد:http://www.4shared.com/file/16O-zYMG/buttonDataSetup.html
من سرعت بازی رو رو هر گزینه ای که می ذارم هیچ فرقی نمی کنه
اونایی که بازی کردن هم این سرعت زیادو احساس می کنند؟
اقایون سلام .اینارو بی خیال کسی میدونه چه جوری بازی رو میشه به صورت لن بازی کرد؟ مرسی
جدی نداره ؟ کی بجوابهنقل قول:
آره 15.8 مگهنقل قول:
دوست عزیز میشه توضیح بیشتری بدی؟نقل قول:
نمیشه خوشحالی بعد گل رو روی حالت Random گذاشت تا خودمون مجبور نشیم هی پشت هم دکمه بزنیم؟ اگه آره چطوری؟
نقل قول:
ممنون ولی متاسفانه نشد
حالا این جابجایی شوتو، پاس، سانت... بدرک این دکمه ای که تکینکارو اجرا میکنه کار نمیکنه
تو FIFA 09 و FIFA 10 برای ادیت joystick از یه راه دیگه ای این کارو انجام میدادیم
حالا این fifaconfig از کجا اومده، خدا داند!
:45: