به كريتوس توهين ميكني ؟؟؟:13:نقل قول:
يه ناسازگاري خيلي بزرگ با بازي داره ، اونم اين كه خيلي از اين بازيه شخصيتش بزرگتره :27:
در پايان هم : :10:
Printable View
به كريتوس توهين ميكني ؟؟؟:13:نقل قول:
يه ناسازگاري خيلي بزرگ با بازي داره ، اونم اين كه خيلي از اين بازيه شخصيتش بزرگتره :27:
در پايان هم : :10:
محمد جان اتفاقا من هم طرفدار مورتال و هم طرفدار کریتوس هستم و دوتاشونم دوست دارم ولی انصافا کریتوس به این بازی نمیخوره و یه جورایی انگار بچه بازی کردنش.نقل قول:
مورتال یه بازیه بزرگیه،گاد آو وار هم همینطور ولی ترکیبشون یه نمه ضایع شده
من که به شخصه دوست ندارم کله ی کریتوسو با فاتالیتیهام از بدنش جدا کنم:27::31:دلم براش میسوزه
ولی این کارو میکنم چون یه توهین بزرگی به ساب زیرو ی من تو کلیپ کرده و باید انتقاممو ازش بگیرم:21:
و در پایان هم::10::31::31::31:
امید جون کریتوس فقط واسه نسخه کنسول ps3 قراره باشه..پس چرا اینقدر خودتو عصبانی می کنی عزیزم!: دینقل قول:
+
شما وقتی بازی اومد بیا با نوب سایبوت عزیزتر از جانم مبارزه کن بعد من سر سابزرو تو میزارم لای چرخ گوشت ... ادامشم جایز نیست اینجا بگم : دی
ما هم اين پست رو تاييد ميكنيم!:31:نقل قول:
يه جورايي كريتوس به دنياي MK نميخوره...مثلا مبارزه ي ساب زيرو و كريتوس يه جورايي مسخره ميشه...+نحوه مبارزه كردن شخصيت هاي MK با كريتوس جور در نمياد.كريتوس يه جنگجو هستش كه با شمشير ميجنگه در حالي كه شخصيت هاي MK بيشتر با مشت و لگد و....مبارزه ميكنن!:20:
در آخر بگم اسكورپيون با اينكه بدم ميومد ازش ولي خيلي با ابهت(درسته؟!:31:)شده.فقط كيف ميده باهاش كله ساب زيرو رو قطع كنيم!(اينو بيشتر خطاب به برادر اميد( aha2012 )گفتم!:31:+شوخي):10:
پ.ن:من خودم فن ساب زيرو ام!
دوستان جایی هست که همه ی افراد تو این بازیو نوشته باشه کیا هستن ؟؟؟
goro و motaro دوباره اینجا هستن ؟؟؟
تا حالا اینها تایید شده:نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_(2011_video_game)#Characters
وحید جان میدونم برای ps3 فقط میاد ولی یه روزی میرم یه کلوپی و کله ی کریتوسو میکنم:21:نقل قول:
بعدش تو میخوای 2 تا برادر با هم دعوا کنن؟؟؟:41:نوب داداش بزرگه ی ساب زیرو هست.من دلم نمیاد دوتا برادر از الان دشمن هم باشن:31:
بعدش داری کل کل میکنی؟؟:31::31:هیچ کس تو مورتال حریفم نیس.:21:هر کی با من مبارزه کنه آخرش به فاتالیتی ختم میشه:21::31:مواظب خودت باش وحید:31:
علی جون کله ی ساب منو میخوای بکنی؟؟؟هان؟؟؟:31::31:نقل قول:
دقیقا.کریتوس به این جور سبک ها نمیخوره.اگه همین شمشیراشو ازش بگیریم هیچ کاری نمیتونه بکنه قبول دارین؟؟کریتوس بیشتر برای بچه غولها و غولهای بزرگ ساخته شده،مثلا همین غوله تو عکسه ته رینگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه از همه ی کاراکترهای مورتال خوشم میاد ولی ساب زیرو یه چیز دیگس
هیچکس حریفش نیست
دوست دارم بعد از انتشار بازی یه قراری با هم بذاریم و باهم یه دست فایت بزنیم.فقط قبلش آمادگیه فاتالیتی داشته باشید:31::31:
ینی ممکنه بیشترم بشه ؟نقل قول:
آره ساب زيرو خيلي باحاله فقط كيف ميده بگيري نصفش كني!:27::31:نقل قول:
+توي چند صفحه قبل چيزي در مورد kollector edition ها چيزي نديدم گفتم اينو بزارم:
اول از همه نسخه Kollector’s Edition :
این نسخه شامل یک کپی از خود بازی و اکشن فیگور شخصیت های Sub-Zero and Scorpion و لباس های مخصوص برای شخصیت ها(به صورت دانلود) و اواتار مخصوص هست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما توضیحات نسخه فوق العاده Tournament Edition:
این نسخه که بسیار کم یاب خواهد بود و در حدود 20,000 از ان عرضه خواهد شد و شامل جواستیک برای این بازی و کد برای DLC هست که برای نسخه قبلی هم عرضه خواهد شد
هنوز قیمتی تایین نشده
منبع:بازي سنتر
اینقدر اینجا کل کل نکنین
بازی اومد بیاین لایو یه حالی بهتون بدم تا دیگه منم منم نکنین :دی