سلام من گوشی sony ericsson xperia NEO V خریدم.ولی وفتی با USB به کامپیوتر وصل می کنم درحالی که خوده کامپیوتر گوشی رو می شناسه اما برنامه ی pc suite for android گوشی رو شناسایی نمی کنه.
حالا برای نصب برنامه باید چیکار کنم؟
Printable View
سلام من گوشی sony ericsson xperia NEO V خریدم.ولی وفتی با USB به کامپیوتر وصل می کنم درحالی که خوده کامپیوتر گوشی رو می شناسه اما برنامه ی pc suite for android گوشی رو شناسایی نمی کنه.
حالا برای نصب برنامه باید چیکار کنم؟
سلام برادر ! این کارا لازم نیست. شما از طریق بلوتوث یه لپتاپ یا pc یکی از برنامه های فایل منیجر مثل ES File Explorer یا Astro رو بریز تو گوشیت و نصب کن. بعد از اون به بعد دیگه میتونی با کپی کردن فایلای apk توی رم گوشیت، به طور مستقیم از داخل گوشی برنامه ها رو نصب کنی.نقل قول:
موفق باشید.
سلام
یه سری از نرم افزار ها رو نمیشه تو خود رم گوشی ریخت می ریزه تو خود حافظه ی گوشی و گزینه Move To SD Card نداره
برنامه ای چیزی نیست بشه اینا رو منتقل کرد
گوشی Arc S
این روت چه جوریه ؟ چیکار می کنه ؟ کارش چیه ؟ iهمون ه ک ه ؟ مشکل نداره ؟نقل قول:
این لینکی هم گذاشتی گرفتم ولی فایده ای نداشت اصلا کار نمی کرد Force Close می داد
سَلام شاهیـن جـانــ .,نقل قول:
تایپک های زیر رو یه نگاهی بفرماییـد :
درباره روت هم تایپک دوم توضیـح داده شـده ..,
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=514995
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=540364
موفق باشید!:40:
پس راهی به غیر از ه ک کردن وجود نداره که بشه برنامه ها رو ریخت توی رم؟نقل قول:
و ه ک Arc S مشکلی نداره ؟ من خودم هر چی گوشی داشتم ه ک کردم ولی راجع به این یه چیزایی میگن
حالا شما چی صلاح می دونی ؟ :31:
دوستان سلام
شرمنده به خدا من یه مشکل دارم اصلا نمیدونستم کجا باید بیانش کنم! با اینکه قوانین انجمن رو خوندم و سرچ هم کردم!
مشکل من اینه که گوشی MixWallkman T13i سونی اریکسون خریدم! اما نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم! البته بگم که به صورت mass storage وصل میشه اما وقتی با برنامه SonyEricsson Pc Suit میخوام وصلش کنم نمیشه!
میخواستم بپرسم چطور میتونم وصلش کنم و برنامه و بازی روی گوشی نصب کنم؟
و میخواستم بپرسم که آیا این گوشی اصلا منو فارسی داره یا نه؟
چون من آپدیتش کردم اما زبان فارسی بهش اضافه نشده بود....
ممنون میشم پاسخگوی مشکل من باشید...
برنامه های جانبی زیادی هستن که اینکارو میکنن ولی بعضی از برنامه و بازی ها رو به مموری انتقال میدن ,نقل قول:
اگه روت کنـید و رام های که برنامه و بازی های رو روی مموری نصب میکنن روی گوشیتون فلش کنید راحت هستین .., :46:
نه عزیز هیچ مشکلی نداره اگه میتونید Un روت هم کنی اگه برا گوشیتون مشکلی داشت .
موفق باشید!:40:
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
من تو گوشیم نرم افزار Adobe flash player دارم
ولی فقط کارش باز کردن فایل های pdf هست
مگه برنامه Adobe flash player نباید فایل های فلش موجود در صفحه وب رو اجرا کنه؟
آخر سر ما نفهمیدیم کار اصلی Adobe flash player چیه
فایل pdf بازی میکنه یا فایل های فلش موجود در سایت ها؟
من الان یه برنامه می خوام تا گوشیم فایل های فلش موجود در سایت ها مثل بازی های فلش موجود در سایت ها و ...
رو ساپورت کنه؟
میشه راهنمایی کنید
دوستان کسی نتونست این مشکل منو حل کنه؟نقل قول:
سلام یه کتاب به صورت pdf روی تبلتم (galaxy tab) انتقال دادم وقتی بازش میکنم نوشته های pdf پاک شدن،باید چیکار کنم تا نوشته های pdf ظاهر بشه !!!!!!!