ثبت نام دانشگاه تهران
اشك آدمو درمياره! مثه قبول شدنش.
ثبت نام دانشگاه تهران
اشك آدمو درمياره! مثه قبول شدنش.
نقل قول:
منم امروز علم و سنگگ ثبت نام کردم...خیلی راحت بود !
منتها ثبت نامت که تموم میشد به زور اعزامت میکردن اردو (لواسون )...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که پیچوندم !
شونصدتا اتوبوس دم دانشگاه وایساده بود که اعزامیا رو منتقل کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان من اون همه جلوی خودموگرفتم نگم علم و سنگک اون وخت خودت عرق دانشگاهی نداری :دی :دی
منم 27ام باید برم ثبت نام حضوری دانشگاه تهران خ16 آذر :دی میگن اونجا فلش و اینا هم میدن :دی :دی :دی
نقل قول:
علم و سنگگ ؟؟؟
کجاس ؟
چرا تو دفترچه انتخاب رشته من ندیدم
"سنگگ" همون "سنگک" خودمونه ؟
نقل قول:
"سنگگ" همون "سنگک" خودمونه ؟
البته من فک کنم که این همون دانشگاه علم و بربری خودمون باشه =)))))
ولی دیشب که نتایج نهایی کنکور 89 رو نگاه میکردم از بچه های پی30 تعداد دانشگاه تهرانی ها واقعا خیلی کمه :( :( :( =(( :((
مطمئني بايد بري 16 آذر؟ چون پرديس قم و كرج بايد برن دانشكدهي خودشون. زنگ زدي بپرسي؟نقل قول:
نقل قول:
آقا یه تاپیک بزنیم هرکی دانشگاه تهران قبول شده یا مشغول به تحصیله بیاد بگه چی می خونه ؟ اینجوری هم قطارهامونو بهتر میشناسیم
زحمتشم خودت بکش :10:
نقل قول:
مطمئني بايد بري 16 آذر؟ چون پرديس قم و كرج بايد برن دانشكدهي خودشون. زنگ زدي بپرسي؟
من پردیس فنی هستم هیچ ربطی هم به قم و کرج ندارم :دی :دی
ما هم تا یکی دو ساعت دیگه باس بقچمونو بگیریم راه بیفتیم که صبح تهرون باشیم.صنعتی شریفی هاش نبود؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
ما هم تا یکی دو ساعت دیگه باس بقچمونو بگیریم راه بیفتیم که صبح تهرون باشیم.صنعتی شریفی هاش نبود؟؟؟؟؟؟
شما مگه کجا هستی :دی که اینطوری میگی :دی ؟