1550دلار خود لپ تاپ بعلاوه 40 دلار هزینه حمل به کانادا.نقل قول:
قراره از اونجا برام یکی تحویل بگیره بیاره.
Printable View
1550دلار خود لپ تاپ بعلاوه 40 دلار هزینه حمل به کانادا.نقل قول:
قراره از اونجا برام یکی تحویل بگیره بیاره.
هزینه مالیات و گمرکی که به کانادا باید بدی رو هم اضافه کن.نقل قول:
که در اینصورت اگر از خود کانادا میخریدی ارزونتر میشد.
دقیق نمیدونم اما حدود 200 دلار هم کشور کانادا ازت بعنوان مالیات و گمرک میگیره.
اگر هم بگیرن دوباره تو فردوگاه پس میدن.
آقاسلام.
قیمت این مدل چنده مدلفول پاورش یعنی ته ق درتش...
راستش من هرچی توبازاربین همکارا گشتم پیدانکردم ببینم چطوریه....:41:
همه میگن نداریم...
ماتریکس میده 30000000
با ram 12gig hard 1t
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه پس یک میلیونی به نفعمون شد :31:نقل قول:
نقل قول:
قابل توجه دوستانی که میگن اسوس 2800000 تومان نمیارزه و دوستانی که منتظرن نمایندگی اسوس بیاره و مثلا 2000000 تومان بفروشه.
دیدید نظر من در مورد قیمت گذاری درست بود.
عزیز اینطور نیست
قیمت 12gig رم حدود 700
قیمت 1 ترابایت هارد حدود 500
در ضم gx660 از g73 امکاناتش بیشتره
مثلا چيش بهتر هست؟
تا جایی که من میدونم تفاوت و معایب ام اس ای:نقل قول:
اولین و مهمترین ایتم سایز صفحه نمایش. بغیر از سایز کیفیت خیلی بد صفحه نمایش ام اس ای که تو تمام ریویوها قید شده. مخصوصا برای دستگاهی که متمرکز بر گیم و در کل گرافیک هستش.
با تعبیه 3 اسلات برای رم در کل مبحث دوال چنل بودن رم رو به کل از بین برده.که اساتید بهتر میدونن که چه تاثیری رو پرفورمنس میتونه داشته باشه.
صفحه کلید بد که صدای یک جماعت رو در اورده. تازه نداشتن نور زیر صفحه کلید هم بماند نسبت به اسوس.
صدای بهتر ام اس ای در مقابل اسوس اما اعلام خرابی بیش از 50 درصد ریویوها از نظر کارت صدا که شرکت ام اس ای هم این مسئله رو تایید کرده.
داشتن نویز بسیار زیاد فن ها که گزارش خرابی با مصرف بیش از 20 روز هم براش پیدا شده در ام اس ای.
با توجه به سایز 15.4 اینچ اما وزنی سنگین به نسبت اسوس.
طراحی درگاههای خروجی و ورودی متعدد در پشت دستگاه که این طرحهای پشت دیگه قدیمی شده و بخاطر دفع حرارت از پشت زیاد حرفه ای نیست.(ام اس ای)
باتری 9 سل در مقابل اسوس که 8 سل هست . اما باز هم بنچ مارکهای بین المللی گزارش از ساعت کارکرد کمتر نسبت به اسوس میدن.(باطری اسوس گارانتی هم داره)
گارانتی 2 ساله گلوبال اسوس در مقابل گارانتی 1 ساله ام اس ای و بطور منطقه ای.
گارانتی پیکسل سوخته اسوس.
گارانتی 1 ساله شکست و ضربه خوردن اسوس.
تنها حسن ام اس ای به اسوس از نظر من داشتن درگاه esata هستش.البته usb3 هم داره که تو مدل جدید اسوس هم موجوده.
من از همین دوست عزیزمون معذرت میخوام و قصد ندارم به انتخاب ایشون بی احترامی کنم . اما وقتی صحبت از بهتر بودن و امکانات بیشتر و کمتر میشه . میخوام سعی کنم حقایق بیان بشه نه نظرات شخصی.