محمد جان شما خودت 206 سراغ نداری ؟
مخلصیم .
Printable View
محمد جان شما خودت 206 سراغ نداری ؟
مخلصیم .
s
قیمت هارو ابتدا از نمایشگاه داران سوال میکنیم و با انواع سایت های معتبر چک میکنیم و خدمت شما عرض میکنیم.[/QUOTE]
دست شما درد نکنه محمد آقا ومتشکرم از زحمات شما
پرایدی که کارخونه ای گازسوز شده باشه چقدر اختلاف قیمت با ماشینی که کارگاهی گازسوز شده باشه داره؟
:10:
سلام لطفا قیمت این دو خودرو رو جدا بگید ممنون.1_پارس معمولی مدل 88 رنگ سفید بدون رنگ و خوردگی و خط و خش با کارکرد 25000 بیمه ثالث و بدنه تا مهر ماه 2_پارس معمولی مدل 84 رنگ نقره ای با 2 لکه رنگ روی در و گلگیر با کارکرد 100000 بیمه ثالث و بدنه تا دی ماه
نقل قول:
دست شما درد نکنه محمد آقا ومتشکرم از زحمات شما
پرایدی که کارخونه ای گازسوز شده باشه چقدر اختلاف قیمت با ماشینی که کارگاهی گازسوز شده باشه داره؟
:10:[/QUOTE]
دقیق خبر ندارم اما فکر میکنم حدود 200000 تومان
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
پژو 405 GL مدل 83 با مشخصات فوق قیمت 4000000 تومان حتی کمتر چون ارزش خرید نداره.نقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
سلام دوست گرامی.نقل قول:
من بیشتر با 206 های صفر سروکار دارم که قیمت هاش و همه چیزش مشخص هست.
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
سلام.دوست من مگه ما قیمت الکی هم گفتیم.تمام قیمت هایی که میدیم امکان کم یا زیادش در حد بسیار کمی هست.نقل قول:
از وقتی پارس سال جایگزین معمولی شد پارس های معمولی بازار خیلی خرابی دارن.
پژو پارس مدل 88 قیمت 14000000 تومان
پژو پارس مدل 84 قیمت 10200000 تومان به خاطر رنگ شدگی هرچی کمتر بخری بهتر.
سلام دوستان
یه پراید مدل 84 سفید 135000 تا راه رفته فقط جلوش تصادف کرده عقبش سالمه .میگه 4700 ..می ارزه ؟
یه پژو 405 مدل 84 جلو و عقب و دورش خورده .مشکی.120000 تا راه رفته .زود هم داغ میکنه میگه 5500 می ارزه؟
پراید رو بستگی داره تصادفش تا چه حدی بوده.اگر در حد شکستکی سپر و جلو پنجره و نهایت رنگ شدگی کاپوت باشه قیمت رو خوب میگه ببین میتونی کمترش کنی.نقل قول:
پراید مدل 84 با این تفاسیر رو قیمت بازار مناسبه.
پژو 405 با این وضعیت خوردگی که داره خریدش به صرفه نیست فقط چپ نکرده.در ضمن قیمت رو خیلی پایین گفته باید دقت بیشتری کنی چون پژو 405 مدل 84 تمیز و سالم رو 8500000 تومان هست.
لابد به غیر از خوردگی مشکلات دیگه ای هم داره.
پراید به صرفه تره نسبت به این GLX که فرمودین.
سمند 86 تمیز کارکرد خیلی کم حدود 15000
رنگ نداره نقره ای چند میارزه
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
در ضمن بالا عرض کردم که پژو داغ میکنه.یعنی امپرش سریع میره بالا
نقل قول:
یکی تمیزش رو هفته پیش فروختن واقعا تمیز یعنی اگه پول داشتم خودم بر میداشتم LX سفید 10 میلیون و 100 هزار تومان
---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:12 AM ----------
405 نقره ای مدل خرداد 88 با یک سال بیمه کامل و بدون تصادف ، دوگانه سوز دستی ، فقط دو تا خش کوچیک رو بدنه داره
دیروز برای فروش به بنگاه های خرید خودرو بردم قیمت 11 میلیون خریدن
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------
حدودا 300 تومن فرق دارهنقل قول:
سمند LX مدل 86 قیمت 10500000 توماننقل قول:
اگر کارکردش واقعا همینه و از نظر بدنه و فنی سالم هست مناسبه.
دوستمون SHIP STORM هم گفتن.ممنون
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
پژو که داغ میکنه مشکلش رو دقیق نمیدونم چیه بهتره به مکانیک نشون بدین.هر مشکلی که هست ماله ترموستات و رادیاتور و رادیاتور کولر هست.نقل قول:
اما این پژو مشکوک میزنه.