سلام دوستان کسی خبر نداره که کی قسمت 8میاد توبازار فکر کنم 2هفته ای هست که دیر کرده:19:
Printable View
سلام دوستان کسی خبر نداره که کی قسمت 8میاد توبازار فکر کنم 2هفته ای هست که دیر کرده:19:
گفته می شه که روز چهارشنبه قراره قسمت 8 پخش بشه .
دیگه واقعا مسخره کردن.همون حقشونه که همه بریم دانلود کنیم تا آدم بشن.من که دیگه نه قسمتاشو میخرم و نه به کسی میگم بخره.خودم دانلود میکنم به همه هم میدم.
فکـر کنم دیگـه نمیاد ؛ سریالـی که از خودش یه سایت نداشته باشـه همینـه دیگـه ! :27:
خیلی ها میگن توقیف شده...ولی فکر نمی کنم با اون همه شعاری که تو قسمت هفت بود دیگه جای توقیفی داشته باشه...تو خبرگزاری زده فردا میاد...
اگه این داستانای مربوط به توقیف درست باشه، لابد از این به بعد سریال برای جلب رضایت ارشاد، خط داستانیش کاملا تغییر می کنه و سفارشی میشه!!
دیروز من هم که داشتم قهوه تلخ رو می خریدم از فروشنده پرسیدم قلب یخی کی می آد گفت فردا ( یعنی امروز ) . ببینیم چی می شه
قسمت 8 (قلب یخی 8) این سریال در تاریخ 14/7/89 در سراسر کشور با تیراژ گسترده آغاز می شود.
متأسفانه در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر ایجاد اختلال در روند ارائه و توزیع سریال قلب یخی منتشر شده است. شرکت تصویر دنیای هنر این شایعات را قویاً رد کرده و اعلام می کند که ارائه این سریال محبوب بدون هیچ مشکلی با برنامه ریزی قبلی ادامه داشته و قسمت 8 (قلب یخی 8) این سریال در تاریخ 14/7/89 در سراسر کشور با تیراژ گسترده آغاز می شود.
با تشکر از صبر و حوصله شما مخاطبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :کد:http://tdhfilm.com/index.php?option=com_content&view=article&id=70:ghalbeyakhi8&catid=6:ghalbe-yakhi
من بر خلاف دوستان فکر می کنم سازندگان این سریال خیلی هوشمندانه توزیع رو به تاخیر انداختن
تو این 2 هفته که به موقع توزیع نشد خیلی تب قلب یخی بالا گرفته.باورم نمیشه که اینهمه داره طرفدار پیدا میکنه
حاضرم شرط ببندم در مجموع فروشش از قهوه تلخ بیشتر هم میشه.اگر نشد واقعا باید بگیم بد شانسه
قهوه تلخ مطمئنا فروشش بیشتر از قلب یخیه .نقل قول:
مردم الان به خنده زیاد احتیاج دارن تا ....
بالاخره قسمت 8 اومد