اینم از دخترش : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از دخترش : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرتیکه کوتوله گند زده به برزیل...
البته کره هم 11 نفره دفاع میکرد این که نشد بازی.
این کره همیشه همین جوری بازی می کنه.تر می زنه تو بازی.
البته اون موقع هم که کره داشت یه کم باز تر بازی می کرد برزیل کار خاصی نتونست انجام بده.
من که به این برزیل امیدوار نیستم برای قهرمانی البته باید بازی های بعدیش رو هم ببینیم.
سه احتمال هست اینجا
1- یا کره رو دست کم گرفته
2- یا نمیخواد هنوز مهارت ها و تاتیک هاشو رو کنه
3- یا واقعا بازیش همینه که اگه اینطور باشه من دیگه طرفدارش نمیمونم ...
تیمی مثل برزیل نباید به این کار داشته باشه که تیم حریف با 11 تا بازیکن رفته تو دفاع.
باید بازی خودشو بکنه،باید جوری بازی کنه حریف نتونه نفس بکشه.
این تیمی که دونگا برده اونجا نقص داره چون تموم کننده ای مثل رونالدو نداره
بازیسازی مثل رونالدینیو نداره.من نمیدونم واقعا چه فکری کرده اینارو دعوت نکرده.
این تیم خیلی بیاد بالا تا یک چهارم.
نا اميد شدم از اين تيم. فكر نمي كنم خيلي بشه بهش اميدوار بود. تازه بايد ديد تو بازي هاي بعدي چكار مي كنه. اين تيم مثل اينكه خيلي پير شده.
تازه شانس آورديم كه به قول فردوسي پور دونگا شناخت كافي از تيم كره نداشت. اگر كره شمالي رو مثل كف دستش مي شناخت بازي مساوي مي شد.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
تيم و ولش....دختر سر مربي و بچسب...:46::46::46:
من دیگه انگیزه بحث کردن درباره فوتبال رو ندارم یعنی بنظراصلا فوتبالی نموده که دربارش صحبت کنم واقعا جای تاسف داره این تیم واقعا برزیل بود ؟
اصلا من پشیمون شدم کاش بقول فردوسی پور رونالدینیو رو دعوت میکرد حداقل خندهاش جذاب بود به جهنم که بازی نمیکنه
از فوتبال ملی هم داریم زده میشیم به اینم میگن جام جهانی ؟؟
تا برزیل اینطور بازی کنه بنظر من ارزش بحث نداره
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
سه صحنه جام جهانی فک نکنم هیچوقت یادم بره اول نگاه بکام وقتی گرین اونجوری گل خورد دوم اشکای بازیکن کره ای تو بازی دیشب و سوم بازی دیشب برزیل با کره واقعا جای تاسف داره
بابا بدبخت برزیلیا چیکار میکردن موقعی که 11 نفری کرهای ها دارن دفاع میکنن
تیم منتخب جهان بود نمیتونست خوب بازی کنه
به نظر من برزیل بد بازی نکرد...واقعا گل زدن به تیمهای دفاعی سخته...بارسلوناش کم آورد!! خیلی خوب شد که اول برزیل با کره بازی کرد...کم کم رو فرم میاد تیم..مطمئن باشید...
کاش یه 2-3 نفر دیگه مثل روبینیو تو تیم بودن....واقعا تکنیک برزیلی آدمو سر حال میاره!!
برزیل همیشه قهرمان بوده و خواهد بودانشاالله این دفعه هم جام مال برزیل هست.کاکا هم از ترس اینکه کره ای ها مصدومش نکنن بازی نکرد.