دوستان معلو نیست فردا شب کدوم فیلم رو میخوان نقد کنن ؟
Printable View
دوستان معلو نیست فردا شب کدوم فیلم رو میخوان نقد کنن ؟
در حالی که فیلم جدایی نادر از سیمین به عنوان فیلم محبوب منتقدان خوانده می شود، در روزهای اخیر اصغر فرهادی کارگردان این فیلم تنها حاضر به رویارویی با عده معدودی از منتقدان سینمای ایران در جلسات نقد و بررسی فیلمش شده است.نقل قول:
به گزارش کافه سینما در حالی که دست اندرکاران برنامه هفت در برنامه این هفته قصد نقد فیلم جدایی نادر از سیمین با حضور اصغر فرهادی را داشتند، فرهادی تا این لحظه حاضر به حضور در این برنامه و رویارویی با مسعود فراستی نشده است. حرکتی که باعث شده سازندگان این برنامه با تغییر برنامه موضوع جوانانی که رویای بازیگری دارند را به عنوان موضوع اصلی این برنامه تعیین کنند. همچنین تعدادی از بازیگران سینمای ایران در این مورد با دوربین هفت گفت و گو کرده اند. بدین ترتیب این هفته در هفت فیلمی نقد نخواهد شد.
این در حالی است که جدایی نادر از سیمین در کنار اخراجیهای 3 صد تیزر مجانی از برنامه هفت دریافت کرده بودند و مجری این برنامه بارها علاقه اش به این فیلم را نشان داده است. اصغر فرهادی نخستین کارگردانی است که دعوت برنامه هفت را رد می کند. باید نشست و حوادث آتی را مشاهده کرد. وقتی نوبت اکران جرم برسد، که به زودی اتفاق خواهد افتاد. تصمیم مسعود کیمیایی چه خواهد بود؟
منبع: کافه سینما
تو 20:30 امشبه شبکه دو هم در بخش "صرفا جهت اطلاع" مقادیری رو این موضوع مانور دادند و خلاصه به میلانی توپیدن... هر چند حیف شد من برنامه اون شب رو ندیدم...نقل قول:
منم متاسفانه اون برنامه رو ندیدم . اما با این حرف "همه ی ما عقده داریم مگر میشه کسی در ایران زندگی بکنه و عقده ای نباشه " موافقم .نقل قول:
تو 20:30 امشبه شبکه دو هم در بخش "صرفا جهت اطلاع" مقادیری رو این موضوع مانور دادند و خلاصه به میلانی توپیدن... هر چند حیف شد من برنامه اون شب رو ندیدم...
لفظ وجود داره رو قبول داره اما لفظ باید رو به هیچ عنوان !هر فیلم گوشه ایی از واقعیت زندگی رو نشون میده ،هیچ انسانی نمیتونه برای هیچ انسانی بایدی تعیین کنه . ارزشهای اخلاقی جدای ارزشهای اسلامی هست و حتی ارزشهای اسلامی و ارزشهای عرفی هم با هم متفاوتند . این عرف هست که مشکل ساز شده . من بحثم حمایت از میلانی نیست اما لفظ اینکه ارزشها رو نمیشناسه اشتباهه شاید اتفاقاً هم خیلی خوب میشناسه فقط باهاش مخالفه !نقل قول:
مشکل میلانی اینه که ارزشهای اخلاقی فرهنگ ایرانی و اسلامی رو نمیشناسه.
اون چیزی که تو فکرشه رو به عنوان ارزش قبول داره ، نه اون چیزی که وجود داره و باید باشه.
واقعا فراستی خوب میلانی رو به چالش کشید. من که خیلی حال کردم.
وقتی بحث ارزش مطرح میشه شاید یکی از ارزشها هم این باشه که یاد بگیریم به عقایدی که قبولشم نداریم احترام بگذاریم شاید یک نفر دیدگاه یک فیلم رو قبول داشته باشه و از دیدنش لذت ببره و یکی دیگه کاملا نظری متفاوت داشته باشه به راحتی میتونه اون فیلم رو نبینه ... ارزشهای ایرانی اسلامی هم بیشتر ارزشهای عرف هست عرفی که سعی میشه نمایش داده بشه که واقعیت داره و کاملا وجود داره تا اینکه واقعا اینطور باشه !
ولی این فیلم اخرش خدایی خیلی چرته .
اصلن جای دفاع نداره .
من از کارهای تهمینه میلانی اصلن خوشم نمیاد .
خودش نمیتونست شخصیت سارا رو تعریف کنه .
من صرفا جهت اطلاع رو دیدم.نقل قول:
دلاوری خوب به میلانی توپید. و گفت که به مردم ایران و سنت های ایرانی توهین کرده و فیلمسازی غرب گراست.
من با نظرش کاملا موافقم.
متاسفانه اون قسمت تو سایت صرفا جهت اطلاع نیست. نمی دونم چرا؟؟؟
به نظرتان میارزد؟/دستمزد بازیگران سینمای ایران میلیاردی شد/خبر برنامه هفت در حالی که تصویر چهره گلزار را محو کرده بود!
برنامه هفت که در چند هفته اخیر بحث بازیگران سینمای ایران را پیش کشیده است، خبر داد بازیگری برای بازی در دو فیلم و حضور در قسمتهای آخر سریال در حال پخشاش در شبکه ویدیویی، یک میلیارد تومان برای یک سال قرارداد بسته است. تصویری که صورتاش به هنگام اعلام این خبر کمرنگ شده بود، عکسی است قدیمی از محمدرضا گلزار که تا به امروز بارها در نشریات و سایتهای اینترنتی مختلف منتشر شده است. تهیه کنندگانی که این روزها در شبکه ویدیویی سریال در حال پخش دارند، برادران آقاگلیان هستند که قهوه تلخ را تولید میکنند و سیدکمال طباطبایی که قلب یخی را میسازد. با توجه به ورود برادران آقاگلیان به حوزه تهیه کنندگی سینما، (که خبر یکی از همین تولیدات در بخش «پیش تولید» برنامه هفت اعلام شد)، در صورت درست بودن این خبر، احتمال حضور محمدرضا گلزار در مجموعه قهوه تلخ وجود دارد.
به گزارش کافه سینما در همین برنامه داود رشیدی، رییس انجمن بازیگران در واکنش به نام محمدرضا گلزار گفت: «این نامها میآیند و میروند. باید ریشه داشت.»
ظاهرا حاشیههای اطراف این بازیگر تمامی ندارد. آن هم در شرایطی که مدتهاست فیلمی با بازی گلزار در نقش اول روی پرده نرفته، و فیلمهای تازهاش در نوبت اکراناند. شکل استقبال مردم از این فیلمها درستی یا نادرستی این تصمیم را مشخص خواهد کرد.
آخرین خبر: فریدون جیرانی دقایقی بعد با اعلام تماس تهیه کننده مبنی بر این که هنرپیشه مورد نظر سه میلیارد تومان اسپانسر به همراه آورده، صحت این خبر را تایید کرد.
پ.ن: به حال و روز سینمای که در آن محمدرضا گلزار:2: که بویی از بازیگری نبرده 1میلیارد میگیره باید گریه کرد:41:
در برنامه دیشب هم در مورد انتخابات خانه سینما و گروه فشار! و اختلافات موجود بین اعضا حرفهای جالبی مطرح شد در این بین چهره جیرانی دیدنی شده بود . :21:
بچه ها اینو ببینین خود اینا هم با اینکه این همه هفت بهشون حال داده باهاش مخالفن
کد:http://www.youtube.com/watch?v=mTanDO1ghEA&feature=related