یعنی مدل C475 هم با توجه به اینکه سری 4 هست ساپورت میکنه ؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه . دیگه لازم نیست بابت سینمای خانگی هم خیلی هزینه کنم یه معمولی هم میشه گرفت .
یعنی مدل C475 هم با توجه به اینکه سری 4 هست ساپورت میکنه ؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه . دیگه لازم نیست بابت سینمای خانگی هم خیلی هزینه کنم یه معمولی هم میشه گرفت .
-c485نقل قول:
-c550
-c650
-c750
.
.
.
-b650
-b7000
-b8000
.
.
.
-همه ال اي دي هاي سري c
سلام
من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین با توجه به این که یه سری امکانات د رایران کارائی نداره مثل اینترنت تی وی
ایا برندهای دیگه مدل بهتری دارند
درخواستی که دارم اینه که حتما usb برای پخش داشته باشه در ضمن مصرف انرژی بین lcd و led اونقدر مهم هست که بخوام به خاطرش هزینه ای بیشتر بکنم و led بگیرم
ممنون
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم .نقل قول:
ولی پس C475 کو ؟ نکنه ساپورت نمیکنه ؟
-خواهش ميكنم خوشحال ميشم بتونم كمكي بهتون بكنمنقل قول:
-اره c475 هم اين قابليت رو داره نگران نباشين
-ميتونيد يكي ا سري هاي 4 ويا 5 سامي تهيه كنيد با امكناتي قابل استفاده مثل usb و ديزاين و تصوير قابل قبول در رنج قيمتي كاملا مناسبنقل قول:
-در مورد مصرف برق هم تفاوت وجود داره منتها نه اونقدر كه ذهنتون رو درگير كنه :46:
میشه این لینک را ببینید :نقل قول:
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45_100&products_id=448 [/HTML]
ال ای دی مدل C4440 را نوشته پورت یو اس پی فیلم ندارد . درسته ؟
-اره نوشته ولي مطمئن نيستم بايد از نمايندگي هم بپرسين ببينيد چي جوابتون رو ميدننقل قول:
-تنها يك مدل توي محصولات 2010 سري 3 ال سي دي بود كه پورت usb نداشت و همينطور توي سري 4 ال سي دي يك مدل دقيقا خاطم نيست
-ولي توي led ها ....شايد هم سري 4 نداشته باشه ولي به نظرم بايد اين امكان وداشته باشه
دوستان کسی نیست که کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بر اساس گزارش سايت كره اي etenews.co.kr، سامسونگ كه از دانش بالايي در زمينه توليد پنل هاي oled برخوردار شده و قصد توليد پنل تلويزيون OLED در سايز بزرگ را دارد. تا كنون از تكنولوژي OLED در توليد پنل هاي سايز كوچك و يا نمايشگر موبايل استفاده مي گردید و اين اولين تجربه ساسونگ در اين سايز خواهد بود ای نمایشگر در سال 2011 و 2012 وارد بازار خواهد شد. در ادامه اطلاعات كاملي در مورد OLED و تفاوت آن با LED Backlight ارائه شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلويزيون 55 اينچ OLED سامسونگ
امروزه توليد تلويزيون هاي بزرگ OLED، غير ممكن است. چراكه توليد كنندگان، خط توليد پنل هاي سايز بالاي OLED را ندارند. سامسونگ تصميم به تغيير اين روند دارد و در May 2011 تصميم به راه اندازي كارخانه جديد توليد OLED خود دارد. اين پنل ها ، پنل هاي نسل 8 خوانده مي شوند.
مشاهده متن كامل و منبع خبر
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/132-samsung-is-preparing-55-inch-oled-tv-as-a-test