شناسه پرداخت کننده را همان دشناسه فیش زدم پرداخت کرد .فعلا تو قسمت voip نوشته .باید صبر کنم ببینم اضافه می کنه یا نه.نقل قول:
Printable View
شناسه پرداخت کننده را همان دشناسه فیش زدم پرداخت کرد .فعلا تو قسمت voip نوشته .باید صبر کنم ببینم اضافه می کنه یا نه.نقل قول:
منظورتون شناسه پرداخت قبض تلفن ؟؟؟؟نقل قول:
نتیجش رو به ما هم بگو اگه مثبت بود برم بانک ملت یه حساب باز کنم.
دوست عزیز سرویس مخابرات فقط سرعت 128 داره که فعلا داره 1مگ کار می کنه با 4gig ترافیک در ماه که ماهی 10220 تومان میشه.هر گیگ اضافه 2560 تومانه. سرویس نا محدود نداره مخابرات، شبانه رایگانم نداره!:19:نقل قول:
این online payment کجاست؟ چرا من پیداش نمی کنم؟:41:نقل قول:
وقتی وارد اکانت بشی صفحه اول.نقل قول:
نه . کد شناسه ای که توی فیش پرداخت نوشته را باید بزنی.فکر کنم فقط به مبلغ پرداخت بستگی داره بهتره چند نفر بنویسند تا مطمئن بشیم که همینه و عدد ثابتی.نقل قول:
بهتره من تجربم را بگم تا کسی مثل من سرویس نشه و پولش نپره.فعلا 10 تومن من توی سایت هست ولی به خاطر یک اشتباه کوچیک چیزی به من نمیدند .مجبور شدم فعلا با فیش بانک شارژ کنم تا شاید معادل پولی که اینترنتی دادم بهم شارژ بدن.(هیچی معلوم نیست شاید پول من را خوردند :41:)
صبر کنید تا شارژتون کاملا تموم شه منظورم هم زمانی وهم حجمی.بعد شارژ کنید.
من 20 دقیقه مونده بود که زمان اکانت تموم شه اومدم و شارژ کردم تا اینجا مشکلی نبود بعد 40 مگ اخر اکانت را مصرف کردم و گفتم هر وقت تموم شد خودش قطع می کنه ولی قطع که نکرد هیچ! 1 گیگ از حجم را به عنوان شارژ مجدد در نظر گرفت و از مبلغ توی سایت کم کرد . چند دقیقه بعدش هم تاریخ اکانت تموم شد وچیزی را شارژ نکرد .پس شما حوا ستون را جمع مثل من گیر نیفتید.
کسی شماره تلفن پشتیبانی را نداره.ان شماره توی سایت خودشون که اصلا جواب نمیده.اگه ایمیلی هم ازشون دارید لطفا بنویسید.
به تماس ها جواب نمیدن ، ایمیل چیه برادر :دی
اما من امروز 2 گیگ نتم رو شارژ کردم ! اما نمیتونم کانکت بشم با مودمم ! دهنم قیچی شد همه جوره کانفیگورش کردم ولی مودمم Default gatway رو اتوماتیک نمیشناسه و فک میکنم مشکل از اینجاس !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اینکه عکس رو باز کنید فاصله ی بین p و 30 را پاک کنید ...
از دوستان ممنون میشم این Default Gateway و کلا تنظیمات این قسمت رو اگه دستی دارید بزارید ...
ممنون
این جور که پیداست بهتره برم همون مرکز خرازی شارژ کنم!!!!!!!!!!:9:نقل قول:
كسي ميدونه هزينه هاي ابونمان اينترنت مخابرات چقدره؟:20:
سلام.
تو سایتش نوشته:
کد:http://www.adsl.tce.ir/Home.aspx?Id=311&Key=c51d2588-5611-463b-982c-7c25b10f8a90
نقل قول:
دقت كنيد كه بايد با مراجعه به مركز شهيد خرازي يك شناسه پرداخت كننده دريافت كنيد تا بتوانيد توسط وارد كردن آن شناسه پرداخت را انجام دهيد