سلام.میخواستم بدونم چجوری با کنترلر بازی کردی.من تنظیم خاصی تو بازی ندیدم.اگه میشه یه توضیحی بدید.مرسینقل قول:
Printable View
سلام.میخواستم بدونم چجوری با کنترلر بازی کردی.من تنظیم خاصی تو بازی ندیدم.اگه میشه یه توضیحی بدید.مرسینقل قول:
خب برا اکتیو کردن کنترلر باید چند تا فایل دانلود کنی ،آموزشش هست فقط نمیدنم کجاست تو این فروم !دی!نقل قول:
لینک میدم به پروفایلت .
جلوتر یه پازل هست که بیشتر هم بهت می چسبه دی: (جعبه ملودیکا)نقل قول:
همه مراحل رو باید روی درجه سختی آسون بری چون با قدرت های ضعیفی که گابریل داره نمی تونی زنده بمونی ولی وقتی تموم کردی یه دست برگرد و مراحل رو روی درجه های سخت تر برو و البته بیشتر روی پیدا کردن آپگرید ها و ترایل ها تمرکز کن گرچه pc اچیومنت نداره و گرفتن ترایل ها بی تاثیره در کل همیشه گفتم کستلوانیا لرد آف شادو یکی از بهترین اکشن ادونچرهاست و گرافیک بازی عالیه همین الانشم خیلی از موتورهای گرافیکی همین رو هم نمی تونن بسازن شوخی که نیست محصول اشتراکی غولهای بازی سازی ژاپنیه این بازینقل قول:
بازی رفته رفته بهتر و بهتر میشه ،رسیدم به این TITAN ! یه راهنمایی کنید اینو چجوری از پا دربیارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بهت سنگ پرت کرد،سنگشو با صلیبت بگیر و بچرخونش و بهش پرت کن و برو جلو و از رو پاهاش برو بالا و .....................نقل قول:
مثل اینکه بازی اساسی به بچه ها حال داده:46:
رفت تو سبد خرید:دی
مرسی امتحان میکنم ..ولی یه جاش همش از آسمون سنگ میاد ! اونجا باس چیکا کرد ؟ چون همش که سنگ نمیندازه ....(یه بار عقب که بودم سنگ انداخت بعد رفتم جلو گفتم ازون قرمزا میچسبه میره بالا ولی نرفت و بارون-سنگ شدم :n02:)نقل قول:
آره حتما بگیر ...خداخدا میکنم فقط غول بیاد :n02: غول با یه موسیقی تروتمیز خیلی میچسبه ...:n12:نقل قول:
مثل اینکه بازی اساسی به بچه ها حال داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفت تو سبد خرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
بازیارو معمولن رو آخرین درجه سختی میرم ولی این یکیرو تا مستر نشی رو حرکات واقعا کاری نمیتونی کنی ...زدم رو حد وسط !(کم آوردم!دی!)
چطوری میشه اینو گیم پد بازی کرد؟
با سلام
درمرحله یTITAN سنگ که به طرفت میاد می تونم سنگ بگیرم ولی در چرخوندن سنگ مشکل دارم با کدوم دکمه ها باید پرتاب کرد (ترتیب دکمه ها رو بگید) یک بار شانسی زدم ولی بعد هر چه تلاش کردم نشد.
با تشکر
به ترتیب از چپ به راست asdwنقل قول: