نقل قول:
میخواستم بپرسم دیزایر چجوری اسکرین لاک میکنه ؟! یعنی گوشی های نوکیا با کلید های لغزنده ی خودشون یا همون شاسی ها اینکارو انجام میدن،اچ تی سی چجوریه ؟!
لجند رو که با پاور لاک میکردم!!! ولی دیزایر رو نمیدونم....برای لاک کردنش،احتمالا همون یه بار فشردن اقای پاور کارساز باشه..
نقل قول:
یه سوال دیگه.من که سیمبین دارم،اووی مپ که تو ایران کار نمیکنه،پس مجبور شدم اسمارت کام جی پی اس نصب کنم،میخواستم بپرسم واسه آندروید هم چنین نرم افزار هایی واسه جی پی اس وجود داره که همچین قدرتمند باشه؟! یا اصلا نرم افزار اصلی گوشی میتونه تو ایران کارایی خوبی داشته باشه؟!
عزیز،برای جی پی اس در اسمارت فون های اندو،یه نرم افزار فارسی هست به اسم اقلیم که تک هستش!! ولی پولیه...اگه برات خیلی مهمه جی پی اس،بهت اقلیم رو پیشنهاد میدم...
اگه مهم نیست،من دو بار رفتم تهران و برگشتم و پیچ در پیچ هاش رو با ماروک حل کردم!!!مشکلی هم نداره نقشه هاش رو هم میتونی خودت درست کنی!!!
نقل قول:
سلام دکمه پاور گوشی من یه مقدار بسیار کمی بازی میکنه میخواستم ببینم برای بقیه همینجوریه؟
خوب چون دگمه هستش،توی جای خودش یه جورایی باید بلغزه!! ولی اگه زیاد باشه و راحت احساس میشه،فکر نمیکنم عادی باشه..!!!حالا تا دوستان دیزایر دار بیان و توضیح بدن...
نقل قول:
سلام به همه.
اقا من بد جور تو کف htc desire hd هستم.
و گزینه اولم تو گوشی ها هم همینه.
به نظر شما بهتر تر از این گوشی هم الان داریم؟
ممنون
بهتر از دیزایر اچ دی،فعلا میتونم بگم که گلکسی برای اندروید،و ایفون 4 برای ios هستن....اگه صبر کنین،گوشی های خفنی در راهه!!! مثل ارچ از سونی اریکسون که یه غوله...