نه ....موج بن کردن مایکرو معمولا یه ماه دیگه شروع میشه.....ولی بهر حال شما هم چند روز بعد عرضه برین لایو(تا بقییه بازی کنن ببینن امنه بعد شما برین:31:)نقل قول:
Printable View
نه ....موج بن کردن مایکرو معمولا یه ماه دیگه شروع میشه.....ولی بهر حال شما هم چند روز بعد عرضه برین لایو(تا بقییه بازی کنن ببینن امنه بعد شما برین:31:)نقل قول:
از دو ساعت پیش تا الان که بازی تموم شد هنوز تو شک پایان بازیم
واقعا بازی فوق العاده ای بود از همه نظر
کلا سری halo خیلی سلیقه ای بود یه عده ای خیلی خوششون میومد و یه عده ای هم... هر چند halo3 و o.d.s.t هم بعد از مدتی بازی کردن فوق العاده جذاب میشد
ولی این reach از اولش خارق العادست و تا اخر بازی میخکوب کنندست
سایت gameinformer به بازی امتیاز بسیار خوب 9.5 رو داده......
این امتیاز اولین امتیاز رسمی این بازی هست که در متا و رنکینگ ثبت میشه
امروز رسیدم به اون مرحله ایی که در فضا باید با سفینه ها بجنگیم ، واقعا جو عالی و اکشن فوق العاده ایی داشت .
حیفه این بازی ادامه پیدا نکنه ، شکوه و عظمت این بازی با هیچ بازی قابل مقایسه نیست حتی با کیل زون
امروز بازی را تا وسطاش رفتم.
فقط می تونم بگم از این بهتر نمی شه،
گرافیک عالی، مخصوصا افکت های تصویری و در خشش که در نوع خود مثال زدنی هستند.
گیم پلی متنوع، نرم و روان،
موسیقی از ساعات اول بهتر شده، یکم هم حماسی شده،
داستان هم که هر چه جلو تر می ریم، قوی تر می شه.
ممنون.
2 روز تا ریلیز بازی مونده
بچه ها منتظریما تو Live , خیلی از بچه ها مثل خودم اکانت Gold رو فقط برای Reach شارژ کردن :40:
دیگه انتظارم داره به پایان میرسه :40: بدجور ذوق زده'ام :دی
امروز به قصد کسب اون اچیو که میگه تو firefight باید 200000 امتیاز جمع کنی با داداشم شروع کردیم به بازی......آخرای بازی فقط الیت بود که می ریختن رو سرمون....عجب فضایی شده بود....من با جت پک تو هوا دشمنو میزدم..دادشم هم با اون زره sprint فقط داشت دور مپ میدوید و میزد:31:.......اوضاعی بود....... .بعد از چند ساعت بازی این اچیو رو هم صید کردیم.
فک کنم مولتی این از شماره 3 هم خرتو خر تر میشه:31:........بی نظیره..... .
نامردا...
همتون میرین آآنلاین...
من به زور با داداشم بازی می کنم :19:
انشالله مهر نتم وصل شه میام.
راستی عید همتون مبارک :دی
میگم کسی قضیه ی این Forge رو میدونست یک توضیحی بده ممنون میشم :دی
نقل قول:
چطوری شایان؟؟
forge مپ سازی هست برای آنلاین...یعنی شخصی سازی مپ ..البته کل مپ رو که عوض نمی کنه...جای respawn و وسایل نقلیه واینا رو تو خودت مشخص می کنی ...تو halo3 هم بود دیگه........ .
راستی بچه ها اگه اینم مثه گیرز2 و کیلزون 2 قابلیت بازی آنلاین رو بصورت افلاین با هوش مصنوعی(bot) داشت چی میشد............میرفتیم فضا:31:
Halo: Reach reviews
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eurogamer – 9
PlanetXbox360 – 10
G4 – 5/5
1UP – A+
Giant Bomb – 4/5
Kotaku – N/A
IGN – 9.5
Xbox360Achivements – 94
Shack – N/A
GT – 9.3