سلام
آیا برای بازی با XBOX360 این تلویزیون مناسب است؟
ممنون
سلام
آیا برای بازی با XBOX360 این تلویزیون مناسب است؟
ممنون
بنده زیاد بازی نکردمنقل قول:
ولی یه تنظیم خاصی واسه بازی داره
گیم رو روشن کنید تصویر تغیر میکنه
آقا در بخش نرم افزار بگرد من هم همین مشکل را داشتم اونجا راجع به این توضیح داده ، مشکلت حل میشهنقل قول:
البته باید یک تبدیل کوچیک روی فیلمت انجام بدی
من xbox استفاده ميكنم با اين ال سي دي خيلي ازش راضيم رونه نسبت به سري 5 كه داشتم
خيلي مشكي تيره و رنگهاي جذابي داره
مخصوصا بازيتم 1080p باشه
بعد از دو روز پیگیری، یه نصاب دیگه دیروز اومد. از شانس از دیشبش اون خط عمودی خود به خود رفته بود و هرکاری کردم دیگه نیومد. وقتی هم طرف اومد بازم هرکاری کردیم خطه نیومد. گفت هر وقت اومد اگه از ش فیلم یا عکس بگیریم زیر ده روز باشه تلوزیون و عوض میکنن.
از شبکه بازم سر در نمیورد. با برنامه جدید تلوزیونو آپگرید کرد که تاثیری نداشت و فقط تله تکست فارسی شد. قراره امروز به مهندسشون زنگ بزنم ببینم چیکار میتونه بکنه. من همه صفحات رو نخوندم واسه درست کردن مک آدرس باید حتما مین برد عوض شه؟ اگه قرار باشه در تلوزیون باز شه میتونم بگم عوضش کنن.
راستی به اون بنده خدایی که سوال کرده بود بگم که من یه دی وی دی اکسترنال سوزوکی بهش وصل کردم کار نکرد و نشناخت. انگار نه انگار که چیزی بهش وصل شده.
در مورد پخش فیلم از USB این تلوزیون خوبه و من همه فیلمهای HD با پسوند MP4 رو که از سایت Digital-digest گرفته بودمو خیلی عالی پخش میکنه. اما فیلم HD با پسوند WMV رو که از سایت میکرو سافت دانلود کردم اولا کوچیک نشون میده (سایز 4:3)، دوما صداش در نمیاد. مشکل دیگه USB این تلوزیون اینه که نمیشه سایز فیلمهای پخش شده رو زیاد تغییر داد. این مسئه مخصوصا وقتی فیلمهای VCD رو نگاه میکنیم( من پسوند Dat رو به MPG تغییر دادم) خودشو بدجور نشون میده و اونا رو 4:3 نشون میده.
راستی یه سوال هم در مورد این کتابخونه دیجیتالش داشتم. کسی میدونه چطور میشه خودم برنامه براش بنویسم؟ یه سری فایلهای فلشه اما نمیدونم چطور باید به هم دیگه ربطشون بدم تا تلوزیونه بشناسدشون. فرمتش چطوریه؟
ما هم مشکل مک آدرس داریم.من به منو مخفی تلویزیون رفتم نوشته بود MAC Fail یعنی ناموفق بوده.توی شهر ما میگن بلد نیستیم درستش کنیم!!!!!!!!!!!! اعصاب برامون نمونده.شنبه اگر اومدن که اومدن اگر نیومدن تلویزیونو میزنم تو سرشون میگم ببریدش مارو گول زدید ما برای این امکان گرفتیم.نقل قول:
دوست من یک بار خدمتت عرض کردم که این مشکل با تعویض مین بورد حل میشه.نقل قول:
زنگ بزن VIP تهران و بهشون مشکلت رو بگو. یعنی بگو مشکل mac fail یا همون " مک نامعتبر است " داری و مک ادرس رو ff نشون میده.
یه مین بورد برات میفرستن به نمایندگی شهرتون و طرف میاد عوض میکنه.
برای من هم همینطور بود که با تعویض مین بورد مشکلش رفع شد.
این مک آدرس چی هست ؟؟ توضیح میدین لطفا ///
دوستان سلام امروز که این مطلب رو براتون مینویسم هشتم اسفندهست من حدود دوهفته پیش ال سی دی رو خریدم ومثل همه شما مشکل مک آدرس وتله تکست رو داشتم توضیحات مفصلی در یکی دیگه از بخشهای همین تالار دراین خصوص وجود داره که فکر کنم عنوانش هست :مشکل شبکه کردن B690با کامپیوتر.درهرصورت اصلا جای نگرانی نیست چون درتهران که من این مشکل رو با تماس با خدمات پشتیبانی سامسونگ براحتی حل کردم و اومدند و ظرف ده دقیقه بدون تعویض هیچ چیزی وفقط با بروز کردن نرم افزار مشکلاتش رو برطرف کردند البته تو شهرستان نمیدونم همینطور باشه یا نه اما یه توصیه مهم به همه کسانی که دلشون شور شبکه رو میزنه اگر شما امکان داشتن یه فلش مموری یا یک هارد اکسترنال ظرفیت بالا(البته بی نیاز از منبع تغذیه رو دارید)اصلا دنبال شبکه کردن با کامپیوتر نباشید چون به جای مصرف برق کامپیوتر وتلویزیون با هم برای دیدن یک فایل ویدئویی یا تصویری یا موسیقی میتونید این فایلهاتون رو به یو اس بی متصل کنید وبه جای مصرف برق چند برابر فقط از خود تلویزیون استفاده کنید دیگه قضاوت وانتخاب با خودتونه .موفق باشید