سلام
میشه یه سینمای خوب 3 تیکه تا 200 تومن بهم معرفی کنین.
ممنون
Printable View
سلام
میشه یه سینمای خوب 3 تیکه تا 200 تومن بهم معرفی کنین.
ممنون
دوست من بهترین انتخاب همون 3378 هست از نظر من که دارم الان ازش استفاده میکنمنقل قول:
خیلی راحت فریمورش رو هم آپگرید کردم و مثل ساعت کار میکنه
در مورد 3378 فیلیپس:نقل قول:
بلوتوث ندارد
این مدل بی سیم نیست اما مدل بی سیمش که 550 قیمت داره از طریق سیم تامین میشه ( تا جایی که من دیدم)
خیر
بله شرکت پارس الرمس
خب قاعدتا نمایندگی های فروش
بله فرقی نداره با هر lcd ست میشه مهم نیست
بله داره ولی کابل همراه نداره
نمیدونم این دیگه به مرام فروشنده برمیگرده
نمیدونم چون dvd9 نداشتم ( دفترچه اش هم چون فارسی نبود حس خوندنش نبود)
بله ورودی صدا داره
رزولیشن 1080p
نقل قول:
دوست من بهترین انتخاب همون 3378 هست از نظر من که دارم الان ازش استفاده میکنم
خیلی راحت فریمورش رو هم آپگرید کردم و مثل ساعت کار میکنه
من یه مقدار حس میکنم که سیستمم کند عمل میکنه. مثلا موقع روشن شدن حتما اول cd رو چک میکنه و تا بره روی usb یه مقدار طول میکشه. مال شما هم همینطوره؟
راستی ورژن فریمور دستگاه شما چنده؟
امروز رفتم بازار برای سینما خانگی
یک مسئله پیش امده
برای سامسونگ فروشنده گفت که میشه از تلویزیون خروجی صدا گرفت وصل کرد به سینما ولی برای پاناسونیگ فروشنده گفت نمیشه!!!!!!!
دو جواب مختلف از دیدگاه فروشنده ها....
کسی اینجا پاناسونیک g10 داره بگه پشتش خروجی صدای AUDIO OUT رو داره یا نه؟
چون فروشنده های پاناسونیک گفتن نمیشه تصویر رو fullhd دید و از سینما هم برای پخش صدا استفاده کرد.....
نقل قول:
مروز رفتم بازار برای سینما خانگی
یک مسئله پیش امده
برای سامسونگ فروشنده گفت که میشه از تلویزیون خروجی صدا گرفت وصل کرد به سینما ولی برای پاناسونیگ فروشنده گفت نمیشه!!!!!!!
دو جواب مختلف از دیدگاه فروشنده ها....
کسی اینجا پاناسونیک g10 داره بگه پشتش خروجی صدای AUDIO OUT رو داره یا نه؟
چون فروشنده های پاناسونیک گفتن نمیشه تصویر رو fullhd دید و از سینما هم برای پخش صدا استفاده کرد..
به نظر من که چرت گفته
خیلی از فروشنده های کالاهای صوتی تصویری متاسفانه فقط یه فروشنده ساده هستن و شاید اصلا اطلاعات دقیقی از کالایی که میفروشن ندارن. فقط چندتا نکته رو از رو دفترچه خوندن و همونا رو به خورد مشتری میدن. یه بار با یه فروشنده سامسونگ نیم ساعت سر تفاوت full hd و دومگاپیکسل بودن بحث میکردیم. جاتون خالی بود واقعا :5: طرف اصرار داشت که full hd خیلی کیفیتش از 2 مگ بیشتره!
اینو کلی گفتم ولی در مورد این مسئله خاص، من فکر میکنم که الان همه lcd ها باید قاعدتا خروجی صدا هم داشته باشن حداقل اونایی که من دیدم که دارن
3378 بلوتوث نداره ؟؟ اون مدلي كه 550 تومن هست بلوتوث داره؟؟؟
پس برای خرید رفتم برم پشت تلویزیون رو چک کنم ببینم خروجی رو داره یا نه ؟نقل قول:
راستی کابلی که برای وصل کردن خروجی صدای تلویزیون به سینما خانگی استفاده میشه فیش هاش چه شکلی است؟
سلام دوستان
من فردا می خوام یه سینمای خانگی بگیرم.600 تومن براش کنار گذاشتم.
به نظر شما تو این رنج قیمت بهترین مارک و مدل چیه؟
خودم از مارک sony خوشم میاد....
مرسی
دوستان يه سوال سيستم بيسيم باندها به چه صورت كار ميكنه؟ ميشه يكم درباره توضيح بدين