آقا از اونجايي كه مباحث مطرح شده تو اين تاپيك شامل كليات و بررسي مسائل كلي hdtv ها هم مي باشد پيشنهاد ميشه پستهاي عمومي بخاطر اينكه سهل الوصول تر بشن به تاپيك مقايسه hdtv ها منتقل بشن .
Printable View
آقا از اونجايي كه مباحث مطرح شده تو اين تاپيك شامل كليات و بررسي مسائل كلي hdtv ها هم مي باشد پيشنهاد ميشه پستهاي عمومي بخاطر اينكه سهل الوصول تر بشن به تاپيك مقايسه hdtv ها منتقل بشن .
امروز برای یه کاری رفتم خونه ای دوستم که شبکه روتانا موسیقی هم ازمایش کردم:نقل قول:
خب شما می تونید به کانال " روتانا موسیقی یا همون ROTANA MUSIC " رجوع کنید . زیرنویس کوچک این شبکه برای من در 30% مواقع که تصویر کلیپ پرتحرک هست دچار نویز میشه .
ممنون میشم که نتیجه رو به من هم اطلاع بدید
فقط دقت کنید که ROTANA MUSIC رو پیدا کنید . بقیه روتانا ها مشکلی ندارند .
شبکه روتانا موسیقی همون طور که توی عکس های قبلی که انداخته بودین همون مشکل رو داشت.نمی دونم چرا ولی جالبیش و شایدم عجیبیش این بود که شبکه ی "روتانا زمان" که زیرنویس هاش جفت زیرنویس های روتانا موسیقیه هیچ مشکلی نداشت اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی عکس زیرنویس ها یه کمی تار افتاده که به خاطر دوربینه جون عکسی که با n82 گرفته میشه باید یه کمی ثابت وایسه تا عکس توی دوربین بیقته.
برای اطمینان از این که مشکل از شبکه هست یا تی وی چند ثانیه از شبکه روتانا موسیقی رو ضبط کردم بعد روی خود تی وی از روی usb فایل ضبط شده که پسوند ts رو داره رو پخش کردم که به صورت 4:3 پخش شد ولی بازم مشکل توی عکس های قبلی رو داشت.ولی وقتی فایل ضبط شده رو روی کامپیوتر که مانیتور ال سی دی 19 اینچه به صورت full screen پخش کردم مشکلی نداشت.
اگه مشکل از سورسه ، چرا روی کامپیوتر مشکل نداشت اگه مشکل از بی690ه چرا روتانا زمان مشکل نداشت؟
کلا نمیشه به راحتی نتیجه گیری کرد دستگاه های تست دقیق می خواد در این مورد (جا موندن پیکسل ها در زیرنویس های سریع و ریز)
------------------Deleted------------------
bye everyone
whitewolf عزیز ممنون
و ببخشید که توی زحمت افتادید
بله عجیبه که مثلا زیرنویس روتانا کلیپ با همون فونت و همون سرعت مشکلی نداره
........
آقا احسان سلام .
من الان امتحان کردم
چه 3 به 4 باشه چه 9 به 16 و چه هر حالت دیگری ( فیت نداره البته ) بازهم این مشکل وجود داره هنوز
------------------Deleted------------------
bye everyone
برتری سری g ال سی دی در برایتنس بالا هست که فوق العاده تصویر براقی داره حدود 120 لامبرت روشنایشه ,در کل واس عموم برایتنس بالا می تونه خیلی جذاب باشه .نقل قول:
سری G ال سی دی Panasonic را توی بازار چندین بار دیدم تصویر بسیار جالبی داشت
مابقی موارد هم مهدی اشاره کرد
با سپاس فراوان از Alucard ودیگر دوستان . از عزیزان این بخش خواستم بپرسم که سینمای خانوادگی Panasonic
چه چیز هایی باخودش داره ایا DVD پلیر داره یا DVD PLAYER & DVD RECORDER ؟
در ضمن ایا USB هم داره؟ و الان بهترین مدل سینما خانوادگی Panasonic چه مدلیه که تو ایران باشه و روی PLASMA G10 عالی کار کنه .
اگر هم قیمت بدین هم بد نیست با سپاس فراوان از همگی دوستان By Hamedsaba:20:
سلام
جناب whitewolf و آقا احسان
من امروز تست کردم . یعنی 30 ثانیه از rotana music رو ضبط کردم و به نتایج شگرفی دست پیدا کردم
تصویر ضبط شده در هیچ حالتی در کامپیوتر مشکلی نداشت
اما وقتی از روی usb از طریق خود تلوزیون پخش کردم
برخلاف انتظارم
وقتی روی گزینه fit بودم ، تصویر هیچ مشکلی از لحاظ زیرنویس نداشت !
ولی وقتی روی گزینه original size بودم ( و تصویر هم کوچکترشده بود تبعا ) زیرنویس دوباره دچار نویز می شد !
چند بار امتحان کردم
در fit هیچ مشکلی نبود
ولی در اوریجینال ، 50 - 50 بود . یعنی 1-2 بار مشکلی پیش نمی اومد !!!!! و 2-3 بار هم اون نویز رویت می شد !!!!!
اگر موضوع براتون جالبه
یا فکر می کنید آزمایشات بیشتری لازمه
می تونم یک فایل 20-25 ثانیه ای از rotana music رو که با فرمت ts به حجم حدودی 10 مگابایت ضبط شده براتون آپلود کنم
این بود انشای من
نقل قول:رزولیشن شبکه روتانا موزیک 576*720 هست ولی روتانا زمان که زیرنویس هاش مشکلی ندشت 576*704 هست.نقل قول:
توی ازمایش من وقتی فیلم ضبط شده رو از usb روی تلویزیون ضبط کردم چه با گزینه Fit چه با گزینه Original زیرنویس روتانا موزیک خراب بود و از این بابت کاملا مطمئنم.یعنی این به سایز تصویر و آپسکیلینل و ... ربطی نداره ضاهرا حالا نمی دونم pmax عزیز چه طوری براشون تفاوت داشته این 2 گزینه.
همون طور که گفتم برای من مثل شما نبود.نقل قول:
شما برای امتحان صحت تستتون همون روتانا موزیک درحال پخش (نه فایل ضبط شده) رو 4:3 کنید (یعنی همون حالتی که توی فایل ضبط شده مشکل پیدا نکردید) اگه درست شد زیرنویسش یعنی ازمایشتون درسته اگرم نه که دیگه معلومه.
من دیروز چندبار زدم روتانا موزیک (روی تلویزیون خودم) ولی همون زیرنویس کوچک و ریز رو که داریم روش بحث می کنیم رو نداشت شما باید وقتی همون زیرنویس های ریز و سریع رو broadcast می کرد ازمایشتون رو بکنید.
دوست عزیز اگه انتخاب حتمی تون جی10ه که انتخاب خوبی هم هست چون جی10 کمترین امکانات جانبی و پیش پا افتاده رو هم نداره حتما باید یه سینما خانگی قوی از نظر امکانات جانبی بردارید.برای همین من بهتون سینماهای پایونیر یا فیلیپس رو پیشنهاد می کنم.من خودم فیلیپس دارم.می تونین توی تاپیک انتخاب dvd player اطلاع بیشتری رو بگیرین.نقل قول:
در ضمن این تاپیک برای طرح مسائل سینما خانگی نیست.