دل رو به خاطر سرويس تگ و گارانتي خوب زيگورات دوست دارم وگرنه خودش چنگي به دل نمي زنه ، معموليه!:31:
Printable View
دل رو به خاطر سرويس تگ و گارانتي خوب زيگورات دوست دارم وگرنه خودش چنگي به دل نمي زنه ، معموليه!:31:
فقط hp
از همه لحاظ مخصوصا زیبایی و قیمت
به سامسونگ افتخار میکنم که قطعات لپ تاپ های دیگه رو تولید میکنه ... سونی و دل و ایسوز نداره که مهم اینه که همشون با سامسونگ بالا اومدن و موفقیت مارکهای دیگه افتخار سامسونگه ... :27:
asus
+
تکنولوژی
سرعت
قدرت
بی صدا
متمایز
وح ش ی
یه کمی گرون اما خوب میشه تا چند وقت دیگه
fujitsu چون خودم دارم:31:
sony با سامسونگ بالا اومده?????!! مثله اینکه بگی bmw با ایران خودرو بالا اومده lol خوش باش عزیزم :laughing:البته اپلم با سامسونگ بالا اومد نه :27::16:نقل قول:
فقط اپللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللل
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
زیبایی!!!!!!!!!!!! دیگه همه عالم قبول دارند که تو زیبایی هیچ لپ تابی به اپل نمیرسه:40::40::40:نقل قول:
فقط و فقط و فقط سسسسسوني وايو
پرقدرت
باكيفيت
جذاب و دوست داشتني
گارانتي بسيار خوب:8::18::31::11:
بهترین برند از دیدگاه من برندی هست که با خواسته های هر کاربر بهترین کیفیت رو عرضه کنه
نگاهی به برندهای حاضر در ایران
apple : در خوبی این برند شکی نیست . چند سالی میشه که تو بررسی و ارزشیابی برندها در دنیا به خاطر خلاقیت،کیفیت ساخت و شاخض رضایت مشتری رتبه نخست رو داره اما مشکلاتی هم داره که یکی از این ها بازار هدف اپل هست که همیشه high end market رو مد نظر داره و برای بازار ارزان قیمت هیچ فکری نکرده مشکل دوم هم نرم افزار هست
سونی: یکی از برندهای محبوب در ایران. سونی برندی ست که موافقان و مخالفان سرسختی داره. سونی از لحاظ کیفیت صفحه نمایش یکی از بهترین برندها در بازار محسوب میشه به خاطر داشته باشیم بیشترین مدل های فول اچ دی در این برند هست
تنوع محصولات و دیزاین خوب عامل دیگه ای برای محبوبیت این برند هست.بزرگترین مشکل این برند که در تمام ریویو ها هم اشاره میشه over price بودن این محصولات است. سونی با تمام طرفدارانی سینه چاکی که در ایران داره در اروپا و آمریکا رتبه خوبی از لحاظ فروش نداره و در رتبه بندی جهانی هم حتی جز 5 برند اول نیست.
لنوو: این برند که به خاطر کیفیت خوب محصولات صنعتی خود توانسته سهم خوبی از بازار جهانی داشته باشد در ایران هم به کمک شرکت سازگار توانسته جایگاه قابل قبولی بین خریداران ایرانی پیدا کند. تنوع محصولات در قیمت های مختلف و قیمت مناسب محصولات برگ برنده لنوو هست. در آخرین ارزیابی برندها این برند جایگاه دوم رو بعد از اپل بدست آورد.
Hp: پرفروش ترین برند سه سال اخیر در بازارهای جهانی یا بیشترین آمار خرابی ؟ اچ پی یکی از با سابقه ترین برندها در زمینه لپ تاپ است. آمار فروش جهانی و Market share این برند همگی از اقبال عمومی به این برند حکایت دارند.اچ پی دو برگ برنده در اختیار دارد یکی قیمتهای بسیار مناسبی که برای محصولاتش در نظر می گیره تنوع محصولات در قیمتهای مختلف اما پاشنه آشیل این شرکت در ایران نداشتن سرویس سنتر مناسب می باشد. قطعات اچ پی در بازار ایران به آسانی یافت نمی شود و گارانتی هایی که درایران هستند روی توکل به خدا این برند رو گارانتی می کنند. برای خرید اچ پی باید حتما صبر کنید تا نظرات خریداران محصولاتش رو بشنوید مثلا مدلی مثل 4170 اچ پی رو من خودم هر چی فروختم رفت گارانتی . برای خرید اچ پی با احتیاط عمل کنید . اچ پی از لحاظ شاخص رضایت مشتری یکی از بدترین برندها از نگاه مجله معتبر laptop magazine قرار گرفته.
ادامه بماند برای فرصتی دیگر
ادامه دارد
فقط ايسر 5755
چون با كمترين هزينه يه سيستم قدرتمند رو داري:11: