آره..! هم قیمتش پایین تره و هم خوشکل تره ؟ دوستان که میگن کیبوردش هم بهتر از میله است..!نقل قول:
ولی خوب با این تفاوت قیمت گیج شدم ...! :9: میله که با اون LCD , CPU داره می درخشه..!
Printable View
آره..! هم قیمتش پایین تره و هم خوشکل تره ؟ دوستان که میگن کیبوردش هم بهتر از میله است..!نقل قول:
ولی خوب با این تفاوت قیمت گیج شدم ...! :9: میله که با اون LCD , CPU داره می درخشه..!
آخرين قيمت ميلستون؟؟ همون 630 هم راضي هستيم / كجا گير مياد ؟
ahmad97 @
اگه قراره بگن 700 كه از گوشي شاپ ميخريم با گارانتي پارسه 675 تومان !!!!
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا مرسی!بازیا عالی بود!!
می تونی لطفا بگی از کجاو چجوری می شه گیرشون آورد؟ به اکسرشون نمیومد free باشن!
سلااااااااااام
جانی اسم اون بازیه که تو لینک دومی گذاشته بودی چیه ؟؟؟ جایی واسه دانلود نذاشتن؟؟؟
آقا این نکسوس ارزون شد ولی این میله نمیخواد ارزون بشه...
نقل قول:
یه سری بزنین اینجا همگی رایگانن:
کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android
اون واسه بنچمارک بود!!!!!!!نقل قول:
اگه خواستی ایمیلتون رو بدین تا واستون آدرس رو بذارم چون عضو جدید هستین نمیشه توی پروفایلتون پیغام بدم. متاسفانه این مایلستون نمیدونم چرا ارزون نمیشه!! البته من احتمال داره دکست بگیرم!نقل قول:
Johny
you're definitely the best
MOTOشکرم!!!! ;)
یه سوال از عزیزانی که با android کار کردن:
یه دیکشنری خوب که eng به farsi داشته باشه (در حد همون برنامه dictionary for midisکه با فرمت java بود) براش هست؟
اصولا چطور میشه برنامه های تحت Java J2ME رو روش اجرا کرد؟ می دونم که برنامه ی 3rd party جهت این کار وجود داره ولی چیز خاصی پیدا نکردم. اگه کمک کنید ممنون میشم.
سلام دوستان
فکر کنم به خاطر نزدیک شدن به سال نو قیمت ها یکم بالا رفته
منم به 550 راضیم
جانی منم نمیتونم پیغام بذارم این میل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف دارین. من فقط انجام وظیف میکنم .نقل قول:
اینو یه تست بکنین باهاش میتونین برنامه های جاوا رو تبدیل کنین اگه کار نداد روش دیگه میگم بهتون :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/228728160/7e30470a/_2__andme_signed_1702.html
منم موافقم باهاتون اما همین الانم nexus ,n900 اومده پایین.نقل قول:
واستون آدرس وتلفن رو میل کردم.
من هنوز مونده کچل بشم .میدونستم نرفتی ! منم به زودی میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستم راحت میشی هرچی میخوای سوتی میدی هیچ کس سوتیاتو نمیگیره . اگه هسته نداره در مورد همونی که داره صحبت کن :31: رضا e8 رو بده یه بسته چیپس بگیر چیه آخه اون (حالا تا دیروز motomagx خدا بود!!! ) نه واقعا گوشیه خوبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم به همه dext رو شدیدا پیشنهاد میکنم . در مورد lcd این تفاوت وقتی که توی نور آفتاب باشه مشهوده خیلی وگرنه در حالت طبیعی ال سی dext خیلی خوبه .واسه سی پی یو هم از dext هم ضعیف نیست که اگه بود این بازی ها رو اجرا نمیکرد.نقل قول: