16590بود قیمت فروش فورینقل قول:
Printable View
16590بود قیمت فروش فورینقل قول:
قیمت نقدی همینه که وقتی ثبت نام کنی 22% سود تعلق میگیره و از مبلغ پرداختی کسر میشه(فکر کنم 5 ماه که تو نوبت بری حدود 700 تومنی کمتر تموم بشه ماشین البته تو فروش چند مرحله ای)نقل قول:
بچه ها مصرفش ظاهراً خیلی کمتر از قبل شده!
کیلومترش 460 بود که 48 لیتر سوپر زدم بعد تو شهر باهاش گشتیم یکم و رفتیم یزد کیلومترش اومد رو نزدیکای 1000 بعد بنزین زدیم 34 تا گرفت یعنی صدی 6.3 بعد تو یزد گشتیم یکم رفتیم طبس کیلومترش شد 1400 بنزینش اومد رو 3/4 یعنی 16 17 لیتر سوزونده که اینجا میشه صدی 4.25 :18:
من متوسط گرفتم از ماشین خودم توی این 8 ماهه ، دو نفر مسافر یعنی راننده و کمک برون شهری 6.8 میسوزونه و درون شهری صدی 8 ... مصرف خیلی خوبی داره
مصرف ترکیبی رو زده 7.4 لیتر در هر 100 کیلومتر که واقعا برای این موتور و این ماشین با این وزن خیلی خوب به نظر میرسه
سلام،:11:
کسی اطلاع داره که تولید سمند EF7 متوقف شده و دلیلش چیه؟
من 17 آبان تحویل 45 روزه ثبت نام کردم. منتظر باشم یا حالا حالا ها سرکارم.:42: کسی تازگی ها تحویل گرفته یا آبان ثبت نام داشته که تحویل گرفته باشه؟
فکر کنم روزی 3تا میزنند ولی نمی دونم چرا اینقدر کمه:13:نقل قول:
از 17 آذر حتی 1 دونه EF7 هم تولید نشده و خط تولید خوابیده ، مثل اینکه باز مشکل تحریم ها هست و ندادن قطعه از طرف آلمان .
الان بخشنامه شرايط تبديلش اومده ميتونين برين نمايندگي و تبديلش كنين به يكي از توليدات موجودشون.
سلام.این سمند EF7 به کیسه هوا و کمربند پیش کشنده مجهزه مثل سورن؟ اگه نیست سفارشی به عنوان یک اپشن نمیزنن؟