اگه اینو میگی عند بازیه میخوای در مقابل GTA IV چی بگی؟!!!نقل قول:
سلام انصافا gta4اند بازیه.
در ضمن GTA Vice City نه GTA 4 .
موفق باشی!
Printable View
اگه اینو میگی عند بازیه میخوای در مقابل GTA IV چی بگی؟!!!نقل قول:
سلام انصافا gta4اند بازیه.
در ضمن GTA Vice City نه GTA 4 .
موفق باشی!
یا خدا
آقا من هر راهی بود رفتم و فکر کنم همه جاها رو خریدم ولی بازی تموم نشده و تازه توی Status نوشته که 42 درصد بازی کامل شده!!!!!!!!!!!!!
یعنی دیگه باید چکار کنم!؟؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست که تمومش کرده باشه؟؟؟؟
كجاش اند بازيه . من كه اصلا با بازيش حال نكردم.نقل قول:
منم دچار همین مشکل شده بودم. همه جا رو خریده بودم و شغلهاشون رو هم انجام داده بودم کامل. :19:نقل قول:
تایید میشه!:27: به نظر من لیبرتی سیتی قشنگتر بود:40:نقل قول:
سلام.
اگه میشه سیو 100% بازی رو بزارین.
مرسییییییییی.
با سلام
منم فکر کنم به قول همه بازی Gta 4 رو دارم
مشکلم تو یکی از مرحله هاست که تو یه خیابون یه کیوسک تلفن هست و پس از اتمام مکالمه باید یه خیابون اون طرف تر بریم البته با ماشین و ببینیم یه دختره که با حالتی خاص راه میره سوار یه ماشین زرد رنگ بدون سقف میشه ولی اون نوشته ها که در مورد این خانم راهنمایی میکنه میگه نباید باهاش تصادف کنی و همچنین نباید از هیچ اسلحه ای استفاده کنی و یه جایی هم در مورد منفجر کردن صحبت میکنه
من هنوز نتونستم این مرحله رو رد کنم هر چی هم ماشین رو دنبالش میکنم به مقصد نمیرسم لطفاً راهنمایی کنید. البته نه سیو میخوام نه رمز و نه از این چیزا
لطفاً راهنمایی کنید چطوری مرحله رو رد کنم
با تشکر
دوست عزيز من كه اين بازي رو 4 سال پيش رفتم و الانم هيچي از مراحلش يادم نيست. ولي اميدوارم دوستان ديگه اگه ميدونن كمكت كنن.هر چند كه بازي ديگه خيلي قديمي شده!!
بايد بري كنار ماشين و با يه ماشين ديگه(موتو نباشه) بزني بهش تا منفجر شه .:31:نقل قول:
ببینم اینی که گفتی جدی بود یا شوخی (این خندانک آخر جملت واسه چیه؟)نقل قول:
ن بابا جدي!:31:اين رو همين جوري گذاشتم.من اين بازي رو تا اخرش رفتم.:31::20:نقل قول: