سلام
دلنوازان سریال خوبیه ، از یکسری جنبه ها واقعا داره حقیقت رو نشون میده ،
امشب هم که مراسم خواستگاری رو داغون کرد این دختره ، حداقل فکر آینده کاری داداشش هم نبود :دی
فقط من موندم این جمع بستن اسم با ( ان ) مد شده انگار :دی
Printable View
سلام
دلنوازان سریال خوبیه ، از یکسری جنبه ها واقعا داره حقیقت رو نشون میده ،
امشب هم که مراسم خواستگاری رو داغون کرد این دختره ، حداقل فکر آینده کاری داداشش هم نبود :دی
فقط من موندم این جمع بستن اسم با ( ان ) مد شده انگار :دی
علاوه بر مزخرف بودنش بسیار لوس بی ادب زشت و احمق بود
و حرف زدن هم بلد نبود
شبیه این معلمای ریاضی هست :دی
فکر نمی کنم نسبتی داشته باشننقل قول:
در کــل زیاد مزخرف گفت !:دی
بیــخیالش : دی
«سمانه پاكدل» در غرفه فارس:
هنوز فيلمنامه 10 قسمت از «دلنوازان» نوشته نشده است
خبرگزاري فارس: «سمانه پاكدل» بازيگر «دلنوازان» گفت: هنوز فيلمنامه 10 قسمت از اين سريال تلويزيوني نوشته نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمانه پاكدل، بازيگر نقش «مهتاب» دردر حاشيه بازديد از نمايشگاه مطبوعات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، گفت: حضور در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» اولين حضور جدي من در عرصه تصوير است و تا پيش از آن فقط در تئاتر كار كرده بودم.
وي افزود: آقاي سهيلي زاده پس از گرفتن تست براي حضور در اين سريال از من دعوت كردند و تا به حال هرچه هم در عرصه بازيگري فراگرفتهام، به كمك، مدد و همكاري ايشان بوده است.
وي درباره نقشش در اين مجموعه تلويزيوني نيز اظهار داشت: مهتاب دختري تحصيلكرده و منطقي است كه از روي احساس تصميم نميگيرد و كارهايي كه انجام ميدهد كاملا طبيعي است؛ چون هيجان كاذب ندارد.
پاكدل با بيان اينكه ما تا پايان آبان ماه درگير تصويربرداري اين سريال هستيم، ادامه داد: اگر تلاش و همدلي بازيگران و كمكهاي كارگردان اثر نبود، اين كار با اين ميزان بالاي موفقيت روبرو نميشد و اين قدر مخاطبان را به خود جذب نميكرد.
وي درباره ساير كارهاي بعدي كه در آنها حضور خواهد داشت نيز گفت: تا به حال چند پيشنهاد داشتهام كه مشغول بررسي آنها هستم؛ چون دوست ندارم كاري را بدون دقت و تامل انتخاب كنم؛ به دليل اينكه فكر ميكنم بر كل كارهايي كه ارائه خواهم كرد، تاثير ميگذارد و فعلا اول راه هستم و دوست دارم كارنامه درخشاني از خود به جاي بگذارم.
سمانه پاكدل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها با بيان اين مطلب، در مورد بهزاد بازيگر سريال دلنوازان افزود: بهزاد به دليل عجله و ناداني در انتخاب پشيمان شده و سرش به سنگ ميخورد.
وي همچنين در رابطه با سريال دلنوازان بيان كرد: هنوز فيلمنامه 10 قسمت از اين سريال نوشته نشده است.
بازيگر سريال دلنوازان با اشاره به اين كه موفقيت و محبوبيت در سينماي ايران را هدف خود قرار داده، در مورد الگوي بازيگري خود گفت: الگوي بازيگري من فاطمه معتمدآريا است زيرا او را بازيگري توانا در عرصه بازيگري ميدانم.
دیدین گفتم این دختره زیر آبی میره
ولی عجب عمو ه رو زد این بهزاد D:
بد جوری با این قسمتش حال کردم شدید !
یه جوری شدم :ی می خوام یکی رو بزنم :ی روحیه گرفتم کلی این موضوعش که امروز تو این قسمت دیدم کلی برداشت داره و میشه برداشت کرد از کلی فیلمهای شاهکار دیگه :ی ای ول به پسرها که مغرورن ماشالله :31::31::31::46::10:
من با این اخرش خیلی حال کردم
اونجا که عموی یلدا درو باز کرد به جای اینکه بهزاد باشه باباش بود یکدفعه هم که یه مشت اومد تو صورتش بخش شد روی زمین
کلا این یه تیکه سکانس قشنگی بود
دیشب میخواستم بکوبم تو دهن این خواهر رامینه ولی امشب میخواستم بکوبم تو دهن یلدا..(دو روزه جو گیر شدم هااا نه غلاااااااام!!!!)