-
به هر صورت یه متن ادبی و بسیار قوی خیلی ما رو در رسیدن به اهدافمون کمک میکنه دوست عزیزم !
نظرتون چیه که از محمد جاوید بخوایم برامون یه متن عالی بنویسه و سپس ....... ؟!
-
منم تایید میکنم یه متن ادبی خیلی کمکمون میکنه
-
اره سوسو جان موافقم . حق با شماست .
-
ببخشيدا
من خيلي خيلي معذرت ميخوام
وقتيكه اين صداو سيمايي هاي نم چي چي!!! (ميخواستنم فحش بدم ديدم زتشه بچه مچه مياد اين تو)
همون دفعه ي اول اكثر كارتونا رو تا ته نشون ندادن چظوري انتظار دارين اين دفعه نشون بدن؟
شايد بگيد فقط يك قسمت
اولا با اون يك قسمت چيزي نميشه بيشتر ادم دهنش اب ميفته
ثانيا شما اگر پشت گوشتونو ديديد پخش مجدد چوبين و دژ فضايي و كماندار نوجوان رو هم مي بينيد
از من گفتن
البته اگر كسي متني نوشت منم حاضرم امضاش كنم
راستي اين تاپيك چرا بيحال شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه ياد ايامشون تموم شد؟
-
اره همه ياد بد بختيتشون افتادن . نمي دونم چرا هر چي ادم بزرگتر ميشه . عيد اون جلو هاي كه تو دوران بچگي ما داشت ديگه نداره .(عيد ماله بچه خر پولاست ) حد متوسطي اين رو زا وجود نداره . ولي جون هر كي كه دوست دارين يكي يه متن تو پ بذاره ما ين لامصب رو ببينيم ( همين بازيها رو مي گم ديگه .)
-
منم موافقم
سمیه خانم این تنها کاریه که میشه کرد پس بیاین انجام بدیم
من که ادبیاتم خوب نیست
یه نفر که وارده بگه یه متنی
همه امضاش می کنیم
یکی مثل سوسو یا سمیه خانم یا مستر عزیز
من منتظرم
-
منم موافقم اما اخه اگرم بخوان نشون بدن يا فقط يه قسمت نشون ميدن كه من اين طوري اصلا عقشولانه نميشم
يا ما تو تعطيلات نوروزيم و نميتونيم ببينيم
من خودم كه به احتمال زياد برم مسافرت اصلا نميتونم ببينم
-
من امشب فک می کنم ببینم چی به کلم میاد بعد میزارم اینجا .بابک جون غم مخور
-
بچه ها بیاین . متنو نوشتم ببینید خوبه یا نه :
بسم الله ارحمن الرحیم
اللهم صله علی محمد وال محمد و عجل فر جهم
درود بر امام خمینی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و ایه الله خامنه ای رهبر معظم ایران
با سلام خد مت تمامی دست اندر کاران و مسولین زحمت کش و موفق شبکه ی دوم سیما
به استحضار می رساند ما جمعی از فرزندان ایرانیم که در گذشته ای نه چندان دور بیننیده پر و پا قرص بر نامه های ویژه ی کودکان این شبکه بوده ایم و کما کان نیز هستیم .
ما کودکان دیروز ایم . کودکانی که شما برای فراهم اوردن سر گرمی های مفرح و اموزنده خدمات شایانی را مبذول داشته اید
و انصا فا هم در این زمینه سنگ تمام گذاشته اید. اگر ما نیم نگاهی به اطراف خود بیاندازیم هر انچه که مارا به یاد دوران خوش کودکی بیاندازد خوشحال و مسرور میشویم
یکی از این یاد گار هایی که بر جای مانده است و خاطرات خوش بسیاری را برای تمامی فر تدان ایران در گذشته به ارمغان اورد شبکه ی دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران بود با برنامه های فوق العاده مفرح خود در زمینه های گوناگون بالاخص در زمینه ی مسایل مرتبط با کودکان جامعه .
حال در خواست این جمع (که از سرار ایران عزیز و گاه خارج از کشور هستند) این است که بر نامه هایی که در گذشته ای نه چندان دور پخش میشد را دو باره مجددا پخش نمایید و کودکان نسل امروز را با دنیای کودکی ما در گذشته پیوند دهید و با عث شوید تا ما دو باره یادی از دوران پر فروغ خود در گذشته داشته باشیم . برنامه های از قبیل :علی کوچولو . دژفضایی .بچه های کوه الپ و... که مسایل و مضامین خوبی در بر داشتن .و همچنین این مطلب که متاسفانه این گونه بر نامه ها در بازار موجود نمی باشد و تنها از عهده ی شبکه ی دوم سیما این عمل بر می اید .ما همگی تمنا داریم که به این در خواست کودکانه ی کودکان گذشته همچون گذشته عمل کنید . با تشکر از زحمات بی دریغتان .
حالابرین میل بزنین .
با اجازه از دوستان متن اصلاح شد
بابك
-
چيكار كردي مستر جان؟ يهو مفاتيج رو ميچپوندي تو نامه ديگه
در ضمن دروغ چرا من كماكان نيستم >>>>> ما جمعی از فرزندان ایرانیم که در گذشته ای نه چندان دور بیننیده پر و پا قرص بر نامه های ویژه ی کودکان این شبکه بوده ایم و کما کان نیز هستیم .
شرمنده من معلم انشا نيستم بگم خوبه يا بد
بقيه بچه ها بگن چي به چيه منم ميفرستم براشون با شصتادتا ايميل