میدونم عزیز منم منظورم بازده گرافیکیش بودنقل قول:
اگه منظورت تفاوت اینه که اسلیم 45 nm و فت 65 nm هستش بله تفاوت دارن
Printable View
میدونم عزیز منم منظورم بازده گرافیکیش بودنقل قول:
اگه منظورت تفاوت اینه که اسلیم 45 nm و فت 65 nm هستش بله تفاوت دارن
شما متوجه شدید اون دوستمون چی گفتند؟نقل قول:
یعنی ما تو اسلبم گرافیک بهتری داریم؟
دوست من برد و ساختار مداری اسلیم کلا با فت فرق داره هیچ مقاومت و خازن و ارتباطی رو این 2 کنسول شبیه هم نیستنقل قول:
بله یکی از تفاوتاش همونه که شما گفتید و خیلی چیزای دیگه که در این پست نمیگنجد:31:
ولی کاملا درسته از نظر بازدهی گرافیکی و قدرت رندر و پردازش مثل هم هستند و البته از نظر پرت انرژی اسلیم خیلی بهتره
سلام دوستان پچی که برای اساسینس و بلک اپس اومد lt 1.9 هست یا نه
ممنون میشم جواب بدید با سپاس
بله اگه بازی پچ شده باشه آره کاره میکنه
ریلیز ریبوتر جدید(gboot) توسط تیم هکر روسی در آینده نزدیک
تیم هکر روس داره روی ریبوتر جدیدی بنام Gboot کار میکنه که برای ریست گلیچ هست.
فعلا میتونه یک بازی رو بوسیله -- کردن کرنل 13599 اجرا کنه . برای نسخه اصلی چند هفته ای زمان لازم هست.
نقل قول:
Gboot is working
Today it's not a great day, for the J-Tag owners. After some weeks with a lot of work, it is real.
Gboot is running. Gboot is the first kind of rebooter for the Glitch ----.
Gboot ist no rebooter, like Freeboot. It can actual only boot one game at the time. Now it is a developer version, but there come a ready complete rebooter.
Ok what must you do, to play a game? You need a working Glitch ---- and a dump of the nand.
So why a dump of the nand? We create a nand image with a hacked 13 599 Kernel and hardcoded gamepath.
Ok now lets go to Xell Reloaded, we put our fresh generated xenon.elf to a USB drive and plug in into the xbox.
Power on your xbox and enjoy the show.
Yes it works the first game, with a Glitch ----.
We work hard, that you can enjoy a dashboard like the original, but actual it can only boot a default.xex an nothing other.
And now we feel sorry, for all the J-Tag owners. But guys you are out.
This is a developer version, be patience a public tool comes in a few weeks.
Briefly - a version for developers, the rest - wait a couple of weeks. :)
سلام بچه ها.من با بازیه dead island دستگاهمو فعلا به فنا دادم.نوشته بود آپدیت باید بکنی تا بشه بازی کنی منم کردم وسطای آپدیت گفت دیگه از دیسک نمیتونه بخونه و دستگاه تو همون حالت موند.الان من باید چیکار کنم دستگاه اوکی شه؟
ممنون میشم کامل بگین.گیج شدم دیگه
امروز بعد 11 روز سایت C4eva یه تغییر کوچیک کرد:
اون قسمتی که توی کادر قرمزه از In Progress به In Testing تغییر کرد!
توی فروم X360iso هم چند نفر میگفتن به احتمال خیلی زیاد LT 2 بعد آپدیت داشبورد جدید(احتمالا October)منتشر میشه...........
شما فایل آپدیت رو بریز تو فلش بزن به دستگاه روشن کن آپدیت شه احتمالا درست میشهنقل قول:
البته بعدش باید بدی بیرون lt+1.91 بریزن برات چون کپی خورت میپره
این کارو کردم.هم رو فلش ریختم هم سیدی. اما گیر داده سیدی همون بازیه رو میخواد :31:نقل قول:
دیگه فکر کنم صبر کنم نسخه 2 lt بیاد بهتره