من با گوشی های زبان فارسی عادت کردم جت منوی فارسی هم داره یعنی میشه زبانشو فارسی کرد .
یه چیز دیگه اینکه میشه اس ام اس رو فارسی تایپ کرد ؟
Printable View
من با گوشی های زبان فارسی عادت کردم جت منوی فارسی هم داره یعنی میشه زبانشو فارسی کرد .
یه چیز دیگه اینکه میشه اس ام اس رو فارسی تایپ کرد ؟
بله عزیزم هر دو حالتش امکان پذیره.اگر با گارنتی اصلی بخری داره و بعضی از گارانتی متفرقه ها هم دارند ولی اگه هم نداشت میتونی بدی واست بریزند.نقل قول:
یه چیز دیگه که سوکت صوتی 3.5 میلیمتری با جای خروجی تلویزیون یکیه ؟
و اختلاف قیمت2 / 8 گیگ جت چقدره ؟
ممنون
کسانی که این گوشیرو دارن میشه روش به عنوان یه گوشی همه کاره حساب کرد؟
آهنگ
فیلم
دوربین
و...
منم گوشی s8003 رو چند روز قبل از دوبی گرفتم 1350 درهم که حدود 367 هزار تومن میشه فکر کنم تو ارزون ترین مغازه تو دبی بود چون تو بعضی جاها تا 2150 درهم هم قیمت کردم البته میگفت با گارانتی. میخواستم بدونم تو تهران هم با همین قیمت پیدا میشه یا اینکه کلاه رفته سرم .
کسانی که این گوشیرو دارن میشه در مورد این مکعب روی گوشی TouchWiz و نحوه اختصاص دادن شورتکات های مختلف به اون رو توضیح بدن چون الان به غیر ok و change کردن بین پنجره های باز شده کار دیگه ای انجام نمیده
و در مورد gps گوشی؛ چون قبلا گوشیه i8510 داشتم و gps اون سرعت وسیله نقلیه و مسافت طی شده رو میزد اما این گوشی همچین امکاناتی نداده و همچنین میشه روی این گوشی نرم افزاری نصب کرد که مثل گوشی n95 نقشه های شهرهای مختلف رو بصورت آفلاین داشته باشه و به راحتی بتونم از اون استفاده کنم
سلام بچه ها
من دیروز بالاخره این گوشی رو گرفتم بدون گارانتی 380 از علاادین واقعآ گوشی بی نظیری هستش صدای گوشی ، دوربین ، کیفیت نمایش صفحه ، سرعت گوشی واقعآ در حد عالی هستش فقط الان مشگلی که دارم اینه که اولآ بازی و برنامه نمی دونم باید چجوری نصب کنم دومی هم اینه که gps رو چجوری راه اندازی باید کرد؟
ممنونم ازتون
با اجازه اساتید:نقل قول:
1-شما کافی فایل های jar , jad برنامه یا بازیرو بریزی رو گوشی بعدم کلیک کنی همین...(البته قبلا اساتید گفتن)
2-برای gps رو این گوشی GoogleMap نصبه میتونین از اون استفاده کنین...:20::10:
راستی لطفا یه لیست از مزایا و معایبش از نظر خودت بزار ...
اگه با یه گوشی دیگه هم مقایسه کردی نتیجه رو بگو...
من هرچی فکر میکنم میبینم بین Jet و LG Arena همین Jet خیلی بهتره
تنها مزیت Arena نسبت به Jet همون صفحه خازنی مولتی تاچشه
نقل قول:
من به احتمال زیاد روز جمعه یه تاپیک مخصوص این گوشی ، طریقه فعال کردن gps ( که توی این انجمن جاش خالیه ) و ...... میزارم فقط دنبال یه برنامه هستم که بشه از صفحه گوشی عکس بگیره داری چیزی؟