من سامسونگو زیاد جدی نمیگیرم کیفیت محصولاتش نسبت به برندای ژاپنی خیلی پائینه خیلی زود از نظر کیفیت افت میکنه یه ال سی دی سامسونگ که شما روز اول میخری بعد از 6 ماه زمین تا آسمون با قبلش فرق میکنه برند بی level هستش.
Printable View
من سامسونگو زیاد جدی نمیگیرم کیفیت محصولاتش نسبت به برندای ژاپنی خیلی پائینه خیلی زود از نظر کیفیت افت میکنه یه ال سی دی سامسونگ که شما روز اول میخری بعد از 6 ماه زمین تا آسمون با قبلش فرق میکنه برند بی level هستش.
اگر v10 50 وارد ایران بشه قیمتش حدودا چقدر میشه..با تو جه به قیمت سری جی که حدودا دو برابر وارد ایران شده..و اینکه مطمئن هستید که 42 سری vوارد ایران نمیشه?
1.v10 در اسیا در سایزهای 50 و65 عرضه میشهنقل قول:
2.قیمته g10 در امریکا حدودا 900 دلاره و در ایران حدودا 1.550.000
3.در حال حاظر با توجه به کاهش قیمتها فک کنم v10 با ورودش به ایران حدودا 2تومن باشه شایدم یه ذره گرونتر
هنوز موج کاهش قیمت g10 و دیگر مدل های hdtv تو ایران اعمال نشده(تا چند وقت دیگه به زودی میشه) فقط یکی دو مدل پلاسما کاهش قیمت داشتن از جممله همین g10 که ربطی به کاهش جهانیش نداشته,به دلیل فروش کم پلاسما پنل ها و استقبال کم ازشون در ایران,خود شرکت گارانتیی کننده کم کرده .
بهتره دوستانی که قصد خرید دارند اعم از پلاسما یا ال ای دی و.. حداقل یک ماهی صبر کنن تا این کاهش قیمتا اعمال بشه .
دوستانی که اطلاعات سایتهای کمپانیهایی مثل پانا یا سامسونگ و یا سونی رو پیگیری میکنند فکر میکنند در شیش ماه
آینده چه مدلهایی از پلاسما یا ال سی دی یا ال ای دی وارد ایران بشه.
مقایسه پلاسماهای موجود در بازار ایران
1 - Panasonic V10
2 - Samasung B650
3- Panasonic G10
4 - Samsung B550
مقایسه تصویر پلاسماهای فوق به صورت چشمی براحتی امکان پذیر نمی باشد زیرا با پیشرفت تکنولوژی کیفیت تصویر در تمام آنها بسیار خوب می باشد و تنها تفاوت های جزئی آنها را از یکدیگر متمایز می کند.
V10
با بررسی کلیه موارد بهتر ین پلاسمای سال 2009 می باشد مهمترین مزایای آن : کنتراست بسیار خوب (نمایش بسیار عمیق رنگ مشکی ) و نمایش دقیق رنگها
معایب : کدر بودن تصویر مخصوصا در حالت THX ( مشخصه امسال تمام پلاسماهای پاناسونیک 2009 ) و از دست دادن کنتراست در محیط های روشن و قیمت بالا
B650
مقام دوم : کنتراست بسیار خوب ( کمی کمتر از V10 ) و نمایش دقیق رنگها ( کمی بهتر از V10 ) و حفظ کنتراست در محیط های روشن و درخشندگی و وضوح تصویر ( کمی بهتر از V10 ) و قیمت مناسب
معایب : کمتر بودن کیفیت قطعات و نوع ساخت ( در مقایسه با پاناسونیک ) و صدا دار بودن ( وجود صدای ویز Buzz در در صدی از مدل ها )
G10
مقام سوم : بجز مشخصات ظاهری ( نداشتن شیشه یکپارچه ) و کاهش کنترل های داخلی بقیه مشخصات مشابه V10
B550
مقام چهارم : نداشتن امکانات اینترنتی و ضعیف تر بودن پوشش صفحه نمایش در مقایسه با B650 بقیه مشخصات مشابه
:13: من موقعی که رفتم تلویزیون بخرم پلاسمای 650 سامسونگم بود تصویر g10 حداقل دو سه برابر براقتر از b650 بود حرارت b650 اینقدر زیاده که نمیشه بهش دست زد اینطور که من خوندم میگن خیلی سریعم burn in میشه.نقل قول:
1 – مشکل Burn In در پلاسماهای امروزی تقریبا دیگر وجود ندارد تنها مسئله Image Retention یا ماندگاری تصویر در صورت ثابت ماندن تصویر به مدت زیاد هنوز در بعضی پلاسما ها وجود دارد کلا مقاومت پلاسماهای Panasonic در برابر IR بیش از Samsung و LG می باشد.
2 – گرمتر بودن بدنه خارجی پلاسماهای Samsung به دلیل محل متفاوت فن ها در مقایسه با پلاسمای Panasonic می باشد ولی تجربه 4 تا 5 ساله نشان داده است این گرمتر بودن بدنه خارجی ضرری برای پلاسما ندارد.
3 – براق بودن تصاویر جزو خصوصیات اصلی LCD ها می باشد به همین دلیل محل مناسب برای پلاسما محیط های کم نور تا تاریک می باشد در صورتی که براق بودن ملاک انتخاب باشد بهترین پلاسمای Pioneer با 35 FL درخشندگی به گرد پایین ترین مدل LCD سامسونگ با 45 FL درخشندگی نخواهد رسید.
سلام . آخرین قیمت 42g10 رو میخواستم؟
دوست عزیز درخشش پنل G10 رو حالت Vivid تو مدلهای آمریکایی و داینامیک در مدلهای اروپایی تا 92.2 فوت لامبرت بالا میره.نقل قول:
براق بودن تصاویر جزو خصوصیات اصلی LCD ها می باشد به همین دلیل محل مناسب برای پلاسما محیط های کم نور تا تاریک می باشد در صورتی که براق بودن ملاک انتخاب باشد بهترین پلاسمای Pioneer با 35 FL درخشندگی به گرد پایین ترین مدل LCD سامسونگ با 45 FL درخشندگی نخواهد رسید.
نقل قول:
The G10 brightness is far more consistent across the screen than the 2008 TH46PZ800 or Pioneer’s Pro 141FD (or many LCD flat panels).
ترجمه:نقل قول:
With the contrast control set to 100% and the picture control set to Vivid, the G10 produced a retina searing maximum brightness of 92.2 ft lamberts
با قرار دادن کنتراست روی صد و ست کردن تصویر بر روی Vivid پنل G10 ماکسیمم درخششی تولید میکنه که چشم رو میسوزونه.
منبع:
توضیح:کد:http://hdguru.com/panasonic-tcp50g10-50-plasma-review/416
این سایت ظاهرا به IP های ایران اجازه دسترسی به سایت رو نمیده صاحب این سایت Gary Merson یکی از پیشگامان در صنعت الکترونیک و فکر میکنم استاد دیوید کاتزمایر ادیتور سایت Cnet هم هست که دوستان میتونن اسم ایشون رو تو موتورهای جستجو سرچ کنن تا با کارهای ایشون آشنا بشن
کلا این مطلب رو از این بابت عرض کردم که این سایت و کارهای گری مرسون خیلی مطالب جالب و آموزنده ای توش میشه پیدا کرد.