اره این چیزاش جالبه
ترجیح میدم بخرم که یه چیزی هم به طرف برسه برای زحمتی که میکشه همون 500 تومنیه خوبه ولی گفتم رو سفارش های بالای 50 تا بلکه 450 حساب کنه که نمیکنه:31: لیستش رو فعلا دانلود کردم سره فرصت یه چندتایی که معرفی کردن و کردید رو با چند تا دیگه بگیرم
میگم برادر سایت خوب که اطلاعات انیمیشن و رنگینگ و .. رو نشون بده (مثله imdb) چی پیشنهاد میکنی؟ یه چی که اطلاعاتش خالی بندی نباشه بیشتر واقعی باشه:20:
اتفاقا به نظرم بد نیست با اینجور انجمن هایی آشنا بشن بچه ها (البته نفعه پی سی ورلد نیست:27:) ادمینه بنده خداش بدونه چشم داشت و تبلیغی اینهمه هزینه سرور و دامنه و نگهداری و ... داره میکنه
منم تو انجمنه خودم این چیزا رو آزاد گزاشتم هر کی سایت خوبی سراغ داره معرفی کنه وقت کاربرها هم ارزش داره در هر حال، جایی که زودتر به جواب میرسن خوب برن اونجا:31:
حالا بگزریم
از عطای عزیز هم تشکر کنم که زحمت کشیدن اون زیرنویس ها رو آپلود کردن
میگم فقط من تو این زیرنویس فارسی ها خیلی دو دلم! از یه لحاظ خوبه چون زبونه فیلم انگلیسی نیست زیرنویس انگلیسی هم خودش یه مقدار مخ رو میگیره به کار تا تو مغر به فارسی ترجمه شه ping رو میبره بالا:27:
منتها از اینجا که انیمه هست و اکثره طرفداراش کم سن و ساله و از طرفی زبونش انگلیسی نیست که تا یه حدی آدم مقایسه کنه ببینه تا چه حد این ترجمه با گفته های فیلم منطبق هست یا نیس مشکوکم به فارسی ها
مثلا نمونش شرک 3 رو دیروز دیدم زیرنویس هاش رو از subscene گرفتم انگلیسیش 50-60 کیلو بود مسنکه فارسیه 30-40 کیلوبایت
همین حدودا
ماشالله مترجمه عزیز از هر 2 تا کلمه یکی در میون ترجمه کرده بوده بعضی هاشم حال نداشته جهشی زده :27: یکی نیست بگه آخه اینکاره نیستی آزار داری لذت فیلمم خراب میکنی برای اون بنده خدایی که بهت اعتماد کرده و زیرنویست رو دانلود کرده؟