شما باید به پست اول این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
و با تهیه مدار و خواندن فایل آموزشی هارد 500 خودتون رو به حالت اول در بیارید.
Printable View
شما باید به پست اول این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
و با تهیه مدار و خواندن فایل آموزشی هارد 500 خودتون رو به حالت اول در بیارید.
با سلام. من یه هارد مکستور با مدلModel: MAXTOR STM31000333AS, Serial: 9TE1GN45, Firmware: MC1H دارم. از شما میخواهم که به من بگین این هارد نیاز به آپدیت فریمور داره یا نه ؟ من کلی تو سایت سیگیت گشتم ولی آپدیت این نمونه نبود . در صورت لزوم آپدیت ازشما میخوام که آپدیتشو بزارین . با تشکر
با سلام مین یه هارد با مدل Model: MAXTOR STM31000333AS, Serial: 9TE1GN45, Firmware: MC1H دارم . آیا نیاز به آپدیت فریمور هست . من کلی تو سایت سیگیت گشتم ولی آپدیت این مدل رو ندیدم . اگه نیاز به آپدیت داره خواهش می کنم آپدیتشو در سایت بزارین
دوست عزيز من تو ساري هستم اينجا هم هيچكي مدار رو نداره چكار كنم خودم هم تو ساختش زياد وارد نيستم راستي اين بورد رو كه بايد قطعات روش سوار شه دارن بفروشن؟ بگم چه بردي مي خوام؟نقل قول:
سلام
دوستان کسی اگه تبدیل ttl به usb را خریده می تونه لطف کنه واسه من بفرسته ؟؟
من در شهرستانم و از این چیزا نیست
کسی هم سراغ ندارم بتونه بسازی
نیازمند یاری همه شما هستم
ممنونم
سلام دوستان كسي مدار از ن.ع خوبش رو داره كه تست كرده باشه و لازم نداشته باشه من باهاش يك حسابي كنم برام پست كنه بخدا نه مي تونم بيام تهران اطلاعات هاردم هم خيلي خيلي لازمه.
سلام،نقل قول:
دوست عزیز خوشبختانه هارد شما به گفته ی سایت سی گیت در لیست سیاه نیست .:46:
نقل قول:
9TE1GN45 Drive is not affected. No action required
دوست عزیز هیچ ضمانتی برای سالم بودن مداریکه در تهران خریده میشه نیست، چون مثلا من خودم یه مدار 8000 تومنی گرفتم و کار کرد در حالی که بعضی از بچه ها همین مدار براشون جواب نداده یا در حین کار سوخته:41:نقل قول:
من خودم مدارو دارم ولی چون یه سری از بچه ها برای تعمیر، هاردشونو میارن اینجا لازم میشه متاسفانهنقل قول:
در ضمن دوستان تازه وارد میتونن برای چک کردن هاردشون به لینک زیر مراجعه کنن:
کد:http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207931&NewLang=en
بعد از لود کامل صفحه روی گزینه ی دوم کلیک کنید:
و در صفحه ی جدید سریال هاردتون رو + اون کد دو کلمه ای وارد کنید، اگر نیاز به آپدیت باشه خود سایت لینک صفحه ی آپدیتو میده بهتون.نقل قول:
2. Click here to use the serial number check utility.
درست مي گي شما ولي از هيچي بهتره من اينجا نمي تونم تهيه كنم اگه امكان داره اين لطف رو يكي از دوستان بكنه هزينه اش رو هم بروي چشم .:31:نقل قول: