اینم ماشین ما البته ارتفاع زدم:31:قالپاق هاشو برداشم ببینم چه شکلی میشه:31:به نظرم زیاد جالب نشده:31:
این عکس زیاد جالب نشده سر موقع 2تا عکس بهتر میگیرم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماشین ما البته ارتفاع زدم:31:قالپاق هاشو برداشم ببینم چه شکلی میشه:31:به نظرم زیاد جالب نشده:31:
این عکس زیاد جالب نشده سر موقع 2تا عکس بهتر میگیرم:46:
مبارکه قشنگ شدهنقل قول:
عکسه زیاد واضح نیست
ولی جلوش که خوب اومده پایین
حالا عقبش هم بعد بزار ببینیم
نمیکوبه؟
:20:ممنون صبح زود گرفتم نور نبود بد شده:20:نقل قول:
مبارکه قشنگ شده
عکسه زیاد واضح نیست
ولی جلوش که خوب اومده پایین
حالا عقبش هم بعد بزار ببینیم
نمیکوبه؟
:31:اصلا نمیکوبه عالیه:31:
جات خالی دیشب باهاش یه ال 90 رو سوسک کردم:21:البته ال 90 میرفت رانندش برو نبود:31:
3تا دختر بودن سبقت گرفتن زبون درازی کردن:31:از بابایی تا خود نیاوران پوستشون رو کندم:31:
راه میدادم بیان سبقت بگیرن تا میومد یه معکوس میکشیدم :38:عقب میموندن:31:
دم پارک نیاوران هم خدا رحم کرد:31:یک سبقت وحشتناکی گرفتم:31:آینه به آینه شدم باهاشون:16:
مبارکه . امید سایر 34 انداختی ؟
یه عکس از بقل بگیر . اینایی که بستی رو گلگیر نمیدونم چیه اسمش . به نظرم در بیار . باید ساده باشه ماشینت . به نظرم اصلا بهش نمیاد .
از این به بعد هواست به منبع اگزوزت باشه چون ارتقاع پایینه منبع سنتر آسیب پذیره به شدت . زیره ماشینو ببین اگه میبینی زیاد پایینه ببر اگزوز ساز بدش بالا اگه راه داشت .
من منبع سنتر یا همون وسط گرفت به پاشنه در حیاط یه خونه سوراخ شد . کلی روش کار کردم تا صدا مثل اول شد
نقل قول:
:20:بله 34 امید :20:بردم تعمیرکار عوض کنه کلی زد تو سر فنر میگفت ایرانیه به درد نمیخوره:19:بعد که عوض کرد رفت یه دور زد کلی حال کرده بود میگفت الان که نو آک اینقدر نرم یه کم کار کنه فوق العاده میشه:31:
اونا هم یکیش شل شده به این بهونه که اون داره میفته(خودم میکنمش:31:) همه 4 طرف رو میکنم:31:
نه زیاد پایین نیست راحت میشه از دست اندازا رد شد:20:
میگم شما که نزدیکی به ما یه روز بیا با هم درگ دوستانه بزنیم ببینم چه میکنی :31::27::21:
با تیپ 2 L90 رو زدی بابا دم شما هیمالیا :31:
راستی پوریا عکس از رخشت فراموش نشه :46:
:20:اینم عکس از زیاویه ای که ارتفاع ماشین معلوم باشه:46:
نقل قول:
از فنر تیپ 4 یا امید استفاده کردین یا لوازمی هست؟
امید هستش. گفتم قبلا تعمیرکار دید گفت آشغال به درد نمیخوره:2:فنر رو انداخت رفت یه دور زد کلی حال کرده بود:27:نقل قول:
از فنر تیپ 4 یا امید استفاده کردین یا لوازمی هست؟
از فنر های فابریکی ماشین نرم تر هستش:20:
نقل قول:
امید 34 باید باشه درسته ؟
پس حرفش رو پس گرفت .
شنیدم که میگن تیپ4 از فابریکی نرم تر هست ولی میگن زیاد پایین نمیاره ماشین رو .
پس امید هم نرم تر میکنه .
ااااا منو ببین اصلا پست اول صفحه رو نخونده بودم همش رو توضیح دادین :)
ببخشید دیگه یه جوری پاک کنید این اسپم من رو .