بچه ها من تمامه پست هارو خوندم ولی انقدر نظرات در مورد همه چیز متفاوت بود که به کلی گیج شدم.
یکی میگه تم نصب کردم کلی حال داد
یکی میگه من نصب کردم گوشیم بهم ریخت
یکی میگه ارور داد
اصلاً معلوم نیست چه خبره.من که از تم ریختن منصرف شدم
بچه ها من تمامه پست هارو خوندم ولی انقدر نظرات در مورد همه چیز متفاوت بود که به کلی گیج شدم.
یکی میگه تم نصب کردم کلی حال داد
یکی میگه من نصب کردم گوشیم بهم ریخت
یکی میگه ارور داد
اصلاً معلوم نیست چه خبره.من که از تم ریختن منصرف شدم
خواهشا طریقه نصب بر روی lg ke990 رو هم بیان کنید یا لینکش را بدهید.
من دوتا برنامه پلیر برای ویوتی از سایتگرفتم ولی متاسفانه برنامه ها کار نمی کنند.همچنین هنگام نصب تمام صفحه هم نیست و چند تا کلید پایین صفحه نمایش ظاهر می شود.برای اجرای تمام صفحه برنامه و اجرای درست انها چه کار باید کرد؟کد:www.getjar.com
دوست گلم. در مورد نصب این تم ها در پست های پیشین توضیحات کامل داده شده. لطفا دقیق اون ها رو بخون. صد البته یادت نره که پیش از ریختن تم، از تمامی پوشه های اون پشتیبان-گیری (بک آپ) تهیه کنی...نقل قول:
در مورد دیگر مدل های ال جی هم نمی دونم. باید از متخصصش بپرسی
salam man be ye moshkeli bar khordam , theme nasb kardam vali dial padam sefid miad badesham ke vaghti goshio reset midam dobare bayad barnamao rah andazi konam , moteasefane backupam nagerftam:( mishe komakam onid
سلام من امروز عضو شدم.
تم هايي كه گذاشتيد رو نمي تونم دانلود كنم. يعني هيچ جاي كليك كردني نداره. چرا؟ من نمي تونم يا واقعاً نمي شه؟
سلام
دوستان اخرین فریمور این گوشی چیه؟
اگه کسی فریمور فارسی این گوشی رو داره بذاره.
سلامنقل قول:
این سواله منم هست خواهشن جواب بدین؟
دوستان فروشگاهی سراغ دارین که تم بریزه (برای ke990 ) از نظر هزینه ای هم مشگلی نیست
اگر سراغ دارین لطفا بفرمایید (pm هم بدین ممنون میشم )
با سپاس
واقعا ویوتی این قدر ناقص یا اذیت میکنه یا بدرد نخوره که همه میخوان بفروشنش؟