همون linksys عالی هست.
مگه 54g2چه مشکلاتی داشت؟نقل قول:
120 جایگزین مدل 54g شده است و مشکلات 54g را ندارد. (مودم خیلی خوبی انتخاب کردید)
Printable View
همون linksys عالی هست.
مگه 54g2چه مشکلاتی داشت؟نقل قول:
120 جایگزین مدل 54g شده است و مشکلات 54g را ندارد. (مودم خیلی خوبی انتخاب کردید)
مودم Meganetخوبه؟
بچه ها سلام. من میخوام adsl بخرم. یه سوال دارم. مودم adsl اینترنال میخوام بگیرم حد المقدور. بچه هایی که توی تهرانن میتونن منو یه راهنمایی کوچیک کنن؟ مثلا قیمتش چنده؟ مارکش چیه؟ کیفیتش چه جوریه؟ کجا پیدا میشه؟ اصلا پیدا میشه اینترنال؟
یه سوال دیگه. مودم adsl اینترنال قاعدتا باید با pci به مادر برد وصل بشه درسته؟ مثه مودم های معمولی 56k. حالا اگه اینجوریه lan هم میخواد؟
اگه کسی داره منو راهنمایی کنه بچه ها. اگه میدونین تهران کجا میشه پیدا کرد یه ندایی به من بدین.
اول از هر کاری شرکتی که می خواهی از adsl بگیری رو مشخص کن بعدنقل قول:
شرکت ها اگر مودمی که مورد تایید شون هست رو نگیری هر روز یک مشکل برات درست می کنن
که اخر مودم خودشون رو بخری سر یک vpi کاری می کنن که نگو :8::21::18:
واللا شرکتی که میخوام ازش اینترنت بگیرم گفت با اکثر مودم ها مشکلی نداریم مثل D-link و Asus.
کلا من شنیدم که سازگاری مودم با Isp یه تخیلاته که شرکتها واسه فروش مودم هاشون راه انداختن و واقعیت نداره.
شما تهران هستی؟ از adsl اینترنال خبری نداری؟
سازگاری مودم با adsl که بله چرته.
ولی اگه مودم دیگه ای بگیری بعدا سر خدمات شرکت adsl برات مشکل به وجود میاد و درست بهت خدمات نمیدند.
من سر همین موضوع که مودمی که می خواستم بخرم را شاتل پشتیبانی نمی کرد رفتم از یه شرکت دیگه adsl گرفتم.
البته خیلی دوستام هم مودم من را دارند ولی بازم رفتند از شاتل اینترنت گرفتند.
با سلام،
دوستان عزيز ممکن است راهنمايي کنند چگونه ميتوان با مودم D-Link 2640U کانکشن بي سيم با Security ساخت؟ آيا مي توان فهميد شخص ديگري به مودم وصل شده است؟
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان گل
یه سوال داشت اینکه من از مودم وایرلس استفاده میکنم تو طبقه 4 حالا میخوام با سیستم تو طبقه 1 از امواجش استفاده کنم متاسفانه افت سیگنال داره و همیشه رو حالت poor هست . راه حل چیه آیا تقویت کننده ای وجود داره اگه آره یه مدلو پیشنهاد بدین که زیادم قیمتش بالا نباشه و اینکه چجوری باید نصبش کنم ؟ به ورودی آنتن مودم وصل میشه؟
این مدل خوبه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنیدکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=21150
///
پویا
سلام دوستان، من به تازگی یه مودم TP-Link W8901G خریدم، حالا می خواهم از Wireless آن استفاده کنم، ولی مادربورد من وایرلس آداپتور نداره، میشه یه وایرلس آداپتور خوب و ارزان که با این مدل مودم سازگار باشه به من معرفی کنید ؟ ممنوم میشم اگر قیمتش را هم می دانید لطف بفرمایید.
دی لینک هم خیلی خوبه