ساسر ممنون
ساسر ممنون
سلام به همگي ساعت 3 و 15 دقيق بعد از نصف شب و من مثل هميشه بيدار!!!!!!
آقايون / خانومها(البته تعداد خانومها در اينجور جاها به تعداد بندهاي يك انگشت هست شايد هم كمتر)
قسمت اول حالت محافظت شده به زبان ساده (منظور اين نيست كه هركي اسمبلي بلد نيست ميفهمه نخير يعني هركي اسمبلي بلده راحتر ميفهمه) منتشر شد!(نصف شبي چه جوري شدم من )
در سايت قرار داره دانلود كنيد
نت جان و لاو جان دوباره سلام . اره کنکور خیلی نزدیک شده ما هم استرس داره می کشتمون . ساسر جان خوب شد این تاپیک رو استیکی کردی (چون من می خواستم ازت خواهش کنم این کارو بکنی . که شما زودتر خودت زحمتشو کشیدی) من خیلی شرمنده هستم که این 2 ماهی نمی تونم کمک شایانی بهتون بکنم . ارزوی موفقیت دارم برای همه ی شما دوستای خوبم . بزودی بر می گردم .
وای اگه بشه !!!!!!!
این سیستم عامل درست شه ؟
چه شود ؟
زود درستش کنید بابا
راستی اسمش رو چی میذارید؟
به نظر من بهتره فعلا به همون کنکور برسید !بعدش هم باید چند سال درس بخونین و بعد از اون میتونین یه سیستم عامل کاملا ایرانی طراحی کنین !امیدوارم موفق بشین!اگه موفق شدین یه تاپیک جدید بزنین که همه ببینن...
Mehran
ممنون sa3er عزيز
لطف كردي :blush: :happy:
هنوز مونده تا براش اسم بزاريمنقل قول:
وای اگه بشه !!!!!!!
این سیستم عامل درست شه ؟
چه شود ؟
زود درستش کنید بابا
راستی اسمش رو چی میذارید؟
مشكلي نيست مستر جان همين بودنت باعث دلگرمي ما هستنقل قول:
نت جان و لاو جان دوباره سلام . اره کنکور خیلی نزدیک شده ما هم استرس داره می کشتمون . ساسر جان خوب شد این تاپیک رو استیکی کردی (چون من می خواستم ازت خواهش کنم این کارو بکنی . که شما زودتر خودت زحمتشو کشیدی) من خیلی شرمنده هستم که این 2 ماهی نمی تونم کمک شایانی بهتون بکنم . ارزوی موفقیت دارم برای همه ی شما دوستای خوبم . بزودی بر می گردم .
دارم دانلودش مي كنم ممنوننقل قول:
سلام به همگي ساعت 3 و 15 دقيق بعد از نصف شب و من مثل هميشه بيدار!!!!!!
آقايون / خانومها(البته تعداد خانومها در اينجور جاها به تعداد بندهاي يك انگشت هست شايد هم كمتر)
قسمت اول حالت محافظت شده به زبان ساده (منظور اين نيست كه هركي اسمبلي بلد نيست ميفهمه نخير يعني هركي اسمبلي بلده راحتر ميفهمه) منتشر شد!(نصف شبي چه جوري شدم من )
در سايت قرار داره دانلود كنيد
مستر و نت عزيز الان يك هفته هست دارم يك برنامه مي نويسم كه كار نوشتن برنامه هاي بوت رو خيلي آسون مي كنه الان در حال ديباگ كردنش هستم انشالا تا اخر هفته براتون مي فرستم
موفق باشيد
_Love_Coder_
تكرار شد
تايپ بالاي
خیلی عالیه لاو جان . عالی. موفق باشی.
اقا يكي ما رو روشن ميكنه بي زحمت
جريان اين تاژيك چيه
ممنون ميشم
موفق باشيد...