خودتون رو خسته نکنید!
آخرش اخراجه حتی اگر اول بازی گزینه عدم اخراج را بزنی یا حتی اگر مالک باشگاه باشی!!
Printable View
خودتون رو خسته نکنید!
آخرش اخراجه حتی اگر اول بازی گزینه عدم اخراج را بزنی یا حتی اگر مالک باشگاه باشی!!
عمرا امکان نداره.ببخشید میشه یه عکس بذارینقل قول:
اقا خودتونو خسته نکنید این مشکل از بازی یا اتفاقاتش نیست.اگه منیجر باز باشید میدونید اخراجی که تحت شرایط عادی بازی باشه بین دو فصل اتفاق می افته نه بعد از شروع فصل جدید!
آره اونایی که ادعا می کنن اخراج نشدن کافیه یه عکسی رو بزارن که تاریخش بعد از 4 جولای 2009 باشه!نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم من که این رو یک هفتست دارم میگم. فقط کافیه اون اول فصل بگی که تیم روتوی نیمه ی بالایی جدول قرار میدی.
درسته.حالا منکه دارم بازی می کنم البته چون زیاد نمی تونم بازی کنم طول میکشه تا برسم به فصل بعد.نقل قول:
ببینیم چی میشه
من مطمئنم چون خودم قهرمانی لیگ و جام حذفی رو دادم و به خواطر این که تیم قهرمان شد هنوزم مربی تیمم.فقط دوستان برای اینکه اخراج نشن نباید تمام بودجه تون رو تموم نکنید یعنی منفی نیارید.نقل قول:
من پارسال چون توشهرمون fifaa manager نبود(البته بعدن گیرش آوردم) مجبور شدم مربیگری سگا رو بخرم که واقعا بهت میگم به درد نمیخورد و حتا آرم باشگاه هاش هم خراب بود. به نظر من fifa خیلی بهتره.نقل قول:
فقط برای اینکه اخراج نشی لازم اول فصل قول قهرمانی ندی و بودجت رو هم تموم نکنی
اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس
خوب برای اینکه زودتر به پایان فصل برسی simulate کننقل قول:
اینم یکی از مضرات این نسخست فقط دقت کن که هیچوقت اون دکمه ی قرمز کنار pause (پایین سمت چپ صفحه) رو نزنی حتا وقتی که بازی تموم شد چون اصلا بازی نتیجه عوض میکنه ولی اگر بزاری خود بازی تا آخر بره حتی فیلم های آخرش میتونی بری به صفحه ی نتیجه ی خودت.نقل قول: