در جعبه گوشی چه چیزهایی باید باشه ؟
Printable View
در جعبه گوشی چه چیزهایی باید باشه ؟
1. گوشی و باطری اون
2. 3 تا قاب پشت که یکی رو گوشی نصبه و دوتام اضافه هست
3. مموری 4 گیگ
4. کابل دیتا
5. شارژر
6. دفترچه راهنما
7. DVD برنامه ها
8. یه سری دفترچه ها به عنوان quick refrence و گویا 2 تا کد فعال سازی واسه n-gage و ovi
1. گوشی و باطری اون
2. 3 تا قاب پشت که یکی رو گوشی نصبه و دوتام اضافه هست
3. مموری 4 گیگ
4. کابل دیتا
5. شارژر
6. دفترچه راهنما
7. DVD برنامه ها
8. یه سری دفترچه ها به عنوان quick refrence و گویا 2 تا کد فعال سازی واسه n-gage و ovi
قیمت گوشی در ولایت شما چنده ؟؟؟
درولایت ما میگن اصل فنلاند 400000 ت ....
ovi چیه؟
اصل فنلاند نداره دوست عزیز، این گوشی کلا تو چین تولید میشه...
در ولایت ما من آخرین قیمتم 370 بوده، البته چون چند روز تعطیل بوده خیلی نمیشه رو این قیمت حساب کرد، باید صبر کرد، صبر...
ovi هم یه سایت که نوکیا از طریق اون موزیک و عکس و ویدیو از این جور چیزا میفروشه بزن [URL=http://www.ovi.com] میبینیش
آقا این کابلtvرو بالاخره میشه 2بازار گیر آورد یا نه؟ واین مشکیاش به نظر شما چند وقت دیگه وارد بازار میشه؟
تو دیجی کالا نوشته 5 تا قاب پشتی و دو قاب Xpress-on نيز براي قسمت جلويي ارائه میشه درسته یا نه ؟نقل قول:
در ضمن هندزفری رو هم یادت رفت
راستی بعد از عید این گوشی به طور رسمی با گارانتی و سیمبین و کیبورد فارسی ارائه میشه ؟ + اصل فنلاند
( ovi چیه ؟ )
در مورد هندز فری حق با شماست، شرمنده :46: یه هد فون با ریموت اون هم تو جعبه هستنقل قول:
دوست عزیز قاب جلو ی این گوشی اصلا عوض نمی شه، فقط 3 تا قاب پشت تو جعبش هست که اگه جلوی گوشیت سفید باشه رنگای آبی ، قهوای اسپرسو و سبز برای پشت گوشی تو جعبه هست و اگه جلوی گوشیت خاکستری باشه رنگای سفید، قهوه ای اسپرسو و قرمز ...
البته یه ورژن مشکی هم جدیدا معرفی شده که آدرسشو یکی دوتا صفحه قبل گذاشتم ولی خوب هنوز عرضه نشده
فکر می کنم قبل از عید بیاد دیگه بعد عید گوشی های جدید مثه N97 عرضه میشن، در ضمن اضافه کنم که این گوشی فنلاندی نداره و کلا تو چین تولید میشه، دنبال فنلاندی نباش، که حرفو حدیثای خودشو داره...
ovi هم سایت فروش موزیک آنلاین نوکیا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم جوابام کافی بوده باشه :10:
ممنوم از راهنماییت . رفتم ان 79 رو از نزدیک دیدم . مشکیش که هنوز نیومده ولی به نظر میاد مشکیش قشنگتر باشه . به نظر شما مشکیش دقیقا کی میاد ؟نقل قول:
فروشنده می گفت یک چیزی بگذار روی بودجه ات و ان 95 هشت گیگ بگیر . هم کیفیتش خیلی خوبه و هم این که صفحه اش بزرگتره .
متاسفانه از ظاهر ان 95 هشت گیگ خوشم نیومد با وجودی که صفحه اش بزرگتره ولی ظاهرش به ظرافت ان 79 نیست . اگه ان 79 مشکیش رو داشت همون موقع می خریدمش
منم خودم منتظر مشکیشم البته اگه بخواد این انتظار طولانی شه سفیدشو می خرم، واسه تنوع بد نیست همش گوشی تیره دستم بوده...
من خودم خیلی نمی تونم با گوشی کشویی کنار بیام واسه همین سراغ اینجور گوشیا نمیرم...
ولی خوب N79 فرستنده اف ام داره، navi wheel داره و سیمبین به روز تری داره و در کل خوب گوشی جدیدتریه