نقل قول:نقل قول:
شما نیاز نبود Repair کنید
شما موقع Extract کردن با Winrar تیک گزینه Keep Broken FIles رو میزدید
الان میگید یک فایل رو Repair کردید با این نرم افزار, مگه فرمت فایل الآن تغییر کرده؟
Printable View
نقل قول:نقل قول:
شما نیاز نبود Repair کنید
شما موقع Extract کردن با Winrar تیک گزینه Keep Broken FIles رو میزدید
الان میگید یک فایل رو Repair کردید با این نرم افزار, مگه فرمت فایل الآن تغییر کرده؟
با سلام
دوستان کمک ، دارم دیونه میشم
یه فایل 5 گیگ رو دانلود کردم (با این اینترنت نفتی که دارم دور ور 15 روزی طول کشید) حالا وقتی میخوام اکسترک کنم اخر هر پارت ارور میده Packed data CRC failed. The volume is corrupt
و در اخر هم هیچی اکسترک نمیکنه
ایا نرم افزاری هست که دوباره کانکت شد به اینترنت و بگرده قسمتهای اسیب دیده رو فقط دانلود کنه .
در ضمن فایل پسوور داره ولی اصلا از من پسوورد نمی خواد برای اکسترک کردن
با تشکر
نقل قول:
نرم افزار Winrar رو باز کنید و فایل مورد نظر رو تو این نرم افزار پیدا کنید و روی دکمه Repair بزنید تا اگر مشکل حادی نباشه برطرف میشه
موقع Extract کردن فایل تیک گزینه Keep Broken Files رو هم بزنید
ممنون از پاسختوننقل قول:
ولی بازم این مشکل رو دارم
تو رو خدا کمک کنید از نرم افزار rar repair هم استفاده کردم . فکر کنم در نهایت باید دوباره دانلودشون کنم :18: که با این اینترنتی که دارم :41:
حالا یه نرم افزاری نیست که به اینترنت کانکت بشه و همون ادرس رو چک کنه و اون قسمت هایی که اسیب دیدن رو درست کنه !:11:
اگر با روشی که گفتم فایلتون ردست نشد باید مجدد دانلود کنید و راه حلی براش نیستنقل قول:
در مورد اینی که میگید فقط قسمت های آسیب دیده رو رست کنه میشه نرم افزار ترمیم فایل که فعلا برای این موارد نرم افزاری موجود نیست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی :18::18::18::19:
نقل قول:
چاره ای نست برای خودم هم بارها این مسائل پیش اومده و مجبور به دانلود مجدد اون پارت شدم
اشکالی نداره دوست عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم . فایل رو همنام فایل های دیگه ولی شماره ی Part رو 3 قرار بدید تا پشت سر هم اکسترکت بشن.
Repair کردن معمولا" در این موارد بکار نمیاد . بهتره فایل رو از یک جای دیگه دانلود کنید.
موفق باشید :40:
سلام. من مجموعه بازی های nancy drew رو با حجم 23 گیگ و 68 پارت دانلود کردم. وقتی می خوامextract کنم error میده؟ چیکار کنم؟