آقا من از بازی ویچر حالم بهم خورد حالا به نظرتون اگه این بازیرو بخرم خوشم میاد یا نه ؟
Printable View
آقا من از بازی ویچر حالم بهم خورد حالا به نظرتون اگه این بازیرو بخرم خوشم میاد یا نه ؟
نقل قول:
اون که مشکلی نداره شما می تونی چندین نفر رو توی پارتیت داشته باشی ( نمی دونم تا چند تا جا داره )
اما فقط چهار تاشون رو می تونی استفاده کنی
قسمت بالای بازی آیکون دومی از سمت راست قسمتیه که میتونی افرادت رو عوض کنی
اينو ميدونم ، از يكي از پست هات اينطوري برداشت كردم كه از هر 7 تا داري با هم تو مبارزات استفاده ميكني .نقل قول:
هرچی بری جلوتر افراد دیگه ای به تیمت اضافه میشن .
البته شما برای انجام ماموریت ها از 3 نفر + خودت میتونی استفاده کنی.
من معمولا 1 جادوگر و یه دزد و یه جنگجو بر می دارم و کاراکتر خودمم جنگجوه.
من هم گروهام يكي همين موريگانه كه هر چند با هم جور در نميايم ولي دوسش دارم و حاظرم به خاطرش اخلاقمو عوض كنم . اون يكي آليستر هست كه جديدا حقيقت مضحكي رو بهم گفت . Leliana رو هم همراه خودم دارم و دارم روي Sten هم كار ميكنم تا آزادش كنم . اما با مزه ترين همراهم سگ عزيزم Mass هست .
خدا كنه فردا بتونم جلوي حمله ي شبانه رو بگيرم . با دست پر به پيش وازش ميرم چون هم نفت ها رو پيدا كردم و پيشنهاد دادم از اتيش استفاده كنيم و هم اون اهنگر رو راضي كردم تعميرات كنه .
سلام.چندتا سوال:
1-اين بازي آفلاين هست يا آنلاين داره؟
2-اين بازي چي داره كه مستحق گرفتن امتياز 9.5 از گيم اسپات شده؟
سلام
علی جان مدتی بود نبودی...عزیز..
1- این بازی خب قسمت سینگل خوبی داره یک بازی ادونچر هستش.
2- با تئجه به اون امضائ شما معلوم هست که Gamespy .....عمل میکنه. ولی این بازی واقعا مستحق نمرات بالا هستش.
1 - اگر Persuation داشته باشی می تونی برای Templar ها از Revrend Mother مدال های Andraste را بگیری.نقل قول:
خدا كنه فردا بتونم جلوي حمله ي شبانه رو بگيرم . با دست پر به پيش وازش ميرم چون هم نفت ها رو پيدا كردم و پيشنهاد دادم از اتيش استفاده كنيم و هم اون اهنگر رو راضي كردم تعميرات كنه
2 - از Dwayn اسمشو دقیق یادم نیست همون Dwarf که تو خونشه با دو تا Bodyguard استفاده کنی.
3 - می تونی پسررو تو خونه پیدا کنی و شمشیر Green Blade یا همچین چیزیو از طبقه دوم برداری که خوبه.
4 - در Tavren می تونی صاحبشو راضی کنی Ale مجانی برای مردم شبه نظامی سرو کنه.
5 - تو همون Tavren می تونی او Elf کمان دارو که برای جاسوسی فرستاده شده راضی کنی که تو جنگ شرکت کنه.
persuasion نداد ! Templar ها هم ازم خواستن كه از reverend mother براشون التماس دعا داشته باشم ولي اون زنه كشيك قبول نكرد !نقل قول:
1 - اگر Persuation داشته باشی می تونی برای Templar ها از Revrend Mother مدال های Andraste را بگیری.
اين كوتوله هم حرف زياد ميزد زدم كشتمش . ولي وقتي كوئيست آپديت شد فهميدم عجب اشتباه بزرگي كردم !نقل قول:
2 - از Dwayn اسمشو دقیق یادم نیست همون Dwarf که تو خونشه با دو تا Bodyguard استفاده کنی.
پسره رو هم پيدا كردم و بردم پيش خواهرش ولي به وسايل خصوصي تو خونشون دست نزدم ! ولي ميرم برش ميدارم .نقل قول:
3 - می تونی پسررو تو خونه پیدا کنی و شمشیر Green Blade یا همچین چیزیو از طبقه دوم برداری که خوبه.
توي Tavern هم فقط با اون زنه صحبت كردم و بعد از بازي اومدم بيرون . ديروز و امروز تا الان هم فرصت نكرده بودم بازي كنم ، الان ميرم ببينم چي ميشه .
بر خلاف نقش آفريني هاي قبلي كه بازي كردم تو Dragon Age ترجيح ميدم اصلا از Walkthrough استفاده نكنم .
يه مسئله ي خيلي خوبي هم كه تو سيستم بازي ديدم ثبت شدن تمام مكالمه هاي رد و بدل شده تو گفتگو ها هست .
تو دومين تلاشم شكستشون دادم ، اگه مقدماتش رو جور كنيد زياد سخت نيست !
من علاوه بر آتيش روشن كردن و راضي كردن اون اهنگره براي تعمير كردن وسايل نظامي ، آب جو مجاني هم واسه militia جور كردم و اون الف جاسوس ترسو رو هم راضي كردم با ما باشه .
در ضمن براي توانايي باز كردن صندوق چه ها بايد كدوم Skill رو پيشرفت داد ؟ توضيحات مهارت ها رو سريع خوندم ولي نديدم كه گفته باشه !
نه بابا از 4 تا بیشتر نمیشه .نقل قول:
لشکر کشی که نیست یهو 10 تایی بریزیم سرشون .
اون مرحله دفاع از شهر که خیلی خیلی راحت بود .نقل قول:
من این یارو غوله که جادوگرا رو بالای برج اسیر کرده ( بعد از اون مرحله ی رویا که تبدیل به موش و غول و روح و ... میشی ) نمیتونم رد کنم .
پدر سوخته خودش کم بود ، واسه من جادوگرا رو تبدیل به abomination میکنه میفرسته سراغم .
دیگه کلافم کرده .
واسه باز کردن صندوقها هم باید حتما با یه rogue یا همون دزد این کارو بکنی چون با جادوگر و جنگجو نمیشه
آره شخصیتت اگه Rouge باشه یه Skill داره که شبیه قفله که باید افزایشش بدی تا بتونی قفلا رو باز کنینقل قول:
در ضمن براي توانايي باز كردن صندوق چه ها بايد كدوم Skill رو پيشرفت داد ؟ توضيحات مهارت ها رو سريع خوندم ولي نديدم كه گفته باشه !
نقل قول:
کل گروه می تونن این افراد باشن:
ادم نامرد تر از این Loghain نبودنقل قول:
11 - Loghain ( که در آخرای بازی می تونید Recruit کنید در این صورت Alistair را از دست می دید )
صد رحمت به همون Alistair با اینکه ....زادس ولی واقعا" نمونه ی یه دوست خوبه
راستی من داخل گروهم 3 تا جنگجو دارم با 1 جادوگر خیلی هم راحت تاحا اومدم بالا فقط اون Brood Mother ه یکم اذیت کرد :دی
هم گروهیام:
-خودم
-Alistair
-Morragin
-Sten