افتاد ولی نزدیک بود بشکنه.:31:نقل قول:
دستت درد نکنه عزیز،این تیکه انپبچکو خوب اومدی.:20:
Printable View
افتاد ولی نزدیک بود بشکنه.:31:نقل قول:
دستت درد نکنه عزیز،این تیکه انپبچکو خوب اومدی.:20:
از دوستان کسی میتونه فونت فارسی دیفالت خود گوشی رو با این فونتهای انگلیسی که بچه ها میذارن تلفیق کنه؟(آخه فارسی دیفالت خود گوشی کامل کامله)
دوست عزیز لینکش مشکل داره ف .....ر شده اگه میشه فونتهای تحریری زیاد بزارید باتشکرنقل قول:
ببخشید بچه ها ولی من وقتی که اپرا کار می کنم وقتی که یک سایت فارسی میرم فونت رو دروست ساپرت نمی کنه و هر جمله سر جای خود نیست و خیلی وقت ها قابل خوندن نیست از نظر شما راحلی هم داره یا یه فونت خوب پیش نهاد نمی کونید؟//////
آخرین ورژن اپرای مینی فارسی رو به خوبی ساپورت میکنه.
اگر اون رو نصب کرده باشید و بعد از یک مدت فونت رو عوض کنید یک مقدار طول میکشه که اون فونت رو سینک کنه با برنامه.
دست درد نکنه اما من هنوز موفق به را اندازی اپرای مینی نشدم و وقتی که می خوام برم اینترنت یرور می ده جاش این جا نیست ولی اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم
error چی هست؟گوشی به اینترنت وصل میشه؟اگر p1 داری opera 9.5 beta 2 رو بریز.عالی هست.
نه گوشیم پی 990می باشد ورم کافی برای اپرای 9.5 نداره امتحان هم کردم و این یرور است failed to connect to the internet همیشه همین یرور رو میده
ولی فکر می کنم اصلا روی گوشی های ما جواب نمی ده
شما رو p1 امتحان کردید
خوب چه جوری انگلیسی رو با فارسی ترکیب کنیم
انگلیسی که به فارسی تبدیل نمیشه.فونتهایی که اینجا گذاشتن دوستان همیگی انگلیسی و فارسی رو ساپورت میکنه.نقل قول:
خوب چه جوری انگلیسی رو با فارسی ترکیب کنیم
اگر میخوای منو فارسی بشه اون قضیه اش فرق داره.