سلام دوست مننقل قول:
اینها که می بینی آخرین تستها هستند در مورد زون آلارم نسخه 7 اگر منظورت آنتی ویروس موجود در اینترنت سکوریتی
آن است حتما می دانید که از انجین کاسپرسکی استفاده می کند و نتایج آن مشابه کاسپرسکی در تستهای فوق خواهد
بود.
سلام دوست مننقل قول:
اینها که می بینی آخرین تستها هستند در مورد زون آلارم نسخه 7 اگر منظورت آنتی ویروس موجود در اینترنت سکوریتی
آن است حتما می دانید که از انجین کاسپرسکی استفاده می کند و نتایج آن مشابه کاسپرسکی در تستهای فوق خواهد
بود.
من منظورم سوئيت كاملشه كه تو چه رده اي هست و به نظرتون خوبه يا نه؟
ممنونم
سلام دوست مننقل قول:
آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپمش که حرف ندارد بقیه مشخصاتش هم متوسط به بالا است ولی افراد زیادی با نصب و
همچنین کار با آن مشکل پیدا کرده اند یک مقاله را که مشخصات آن را بررسی کرده است را می توانی در لینک زیر پیدا
کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت راهنمایی هات ازت ممنونم ولی اینرو من یک نمی تونم بخونم زبون مادریم به زوره چه برسه به این زبان خارجی ولی همین که گفتی خوبه دیگه معلومه خوبه چون واقعا قبولت دارم یه مشکله داره اونم سنگینه واقعا هنگام بالا اومدن ویندوز از نورتون هم سنگین تره اگه یه مقاله فارسی پیدا کردی بزار ممنون میشم
خواهش می کنم قابلی نداشت برای سبکتر کردنش هم یک راه حل پیشنهاد می کنم اول هر نسخه ای از زون آلارمنقل قول:
داری آنیستال کن بعد یکی از نسخه های ماقبل 6.5 مانند 6 یا 6.1 را اینستال کن بعد نسخه 7 را روی آن اینستال کن
سرعت بالا آمدن ویندوز تا حد زیادی بیشتر می شود.:biggrin:
میرم انجام بدم ببینم درست یمشه یا نه
راستی الان بهترین سوئیت چی؟
اگه از من مي شنوي AVG Internet Security خيلي چيزه كامليهنقل قول:
راحت آپديت مي شه مشكل كرك و سريال نداره (يه بار اولش وارد ميكني و تمام)
سرعت نمي گيره (من رو سيستمم با CPU 600 و Ram 256 باهاش مشكلي ندارم)
قدرت تشخيصش هم خيلي خوبه
خود من از سوییتها زیاد خوشم نمی آید و اجزای امنیتی مجزا را ترجیح می دهم ولی با این وجود اینترنت سکوریتینقل قول:
کاسپرسکی و همین نسخه 7 زون آلارم فکر کنم از بقیه بهترند هر چند از اینترنت سکوریتی نورتون 2007 هم تعریف
می کنند.نود32 هم نسخه 3 خودش را به صورت سوییت بیرون خواهد داد که احتمالا گزینه مناسب دیگری خواهد بود.:biggrin:
همين كاري رو كه گفته بودي انجام دادم بازم همينطوريه اصلا وقتي اين سوئيت رو نصب ميكنم حال ويندوزم خراب ميشه با اينكه 1 گيگ رم دارم بازم نفس ويندوز رو ميگيرهنقل قول:
خواهش می کنم قابلی نداشت برای سبکتر کردنش هم یک راه حل پیشنهاد می کنم اول هر نسخه ای از زون آلارم
داری آنیستال کن بعد یکی از نسخه های ماقبل 6.5 مانند 6 یا 6.1 را اینستال کن بعد نسخه 7 را روی آن اینستال کن
سرعت بالا آمدن ویندوز تا حد زیادی بیشتر می شود