دوست عزيز اگه به پسوند آخر بازی نگاه كنی متوجه ميشی كه واقعاً اطلاعاتتون در سطح بسيار بسيار پايين است SX
البته من هم بی تقصير نيستم چون اطلاعات را كامل توضيح ندادم ولی الان ميدم. اين بازی محصول اواخر 2007است ودر ايران به هيچ وجه يافت نميشه. دلايل سبك بازی خشونت بالا به همراه س....ك .....س بالا البته 7 مرحله از اين بازی سبك ورزشی داره كه بسيار جذابه. من اين بازی را از دوستم كه او هم برايش از ..... آوردن گرفتم . نكته خوشحال كننده اينه كه قابل رايت است و من از نسخه رايتی اش استفاده ميكنم واگر اشتباه نكنم الان مرحله 27 هستم. به نظره من كه بهترين بازی PS2 هست بله اشتباه نكردم PS2 .
GTA 4 دو ساله وارد بازار شده نه 7 ماه اون GTA 5 كه 7 ماهه وارد بازار شده . می خواستم يه چيزه ديگه بگم ولی ترسيدم به خاطر اطلاعات سطح پايين شما دوست عزيز باعث رنج وعذاب شما بشم ولی مجبورم كه بگم . حتی GTA 5\5 هم وارد بازار شده ولی متاسفانه من هنور اونو نخريدم.
نتيجه گيری كلی : اينه كه دليل نميشه كه چون شما اين بازيها را در بازار نديديد يا به پسوندها دقت نميكنيد پس اين بازيها وجود ندارند من هم اوايل افكار شما را داشتم مثلاً وقتی تيكن 5 وارد بازار شد من هر جا ميرفتم اونو پيدا نميكردم برای همين فكر ميكردم كه اين شايعه بوده اما وقتی بازی را گرفتم به اشتباه خودم پی بردم.
پيروز و سربلند باشی دوست عزيز واميدوارم از دست من ناراحت نشده باشی.