[QUOTE=kiwi;2607566]چه عجب؟ اومدینقل قول:
Printable View
[QUOTE=kiwi;2607566]چه عجب؟ اومدینقل قول:
شب عید که موتور میگرفتند من از در پاسگاه توی شهر رد شدم با موتور. ماموره اول گفت ایست منم گاز را گرفتم و رفتم چند ثانیه بعد پشت سرم را نگاه کردم ببینم اومده دنبالم دیدم نه! در کل خیالت راحت باشه اگه گفت وایسا و تو وایسادی موتور را میخوابونه ولی اگه واینسادی حق نداره بیاد دنبالت چون خلاف نکردینقل قول:
با مني؟:31:
پست كيوي هستش تو نقل قول يوزر من
سلام تشکر بابت پاسخنقل قول:
و اینکه گواهینامه ی بین المللی موتورسیکلت چه فرقی با منطقه ای داره
و دیگه اینکه لیسانس موتور کلاس معمولی با موتور های مسابقه فرق داره یا اینکه فقط یکجور به تاییده فدراسیون مربوطه ؟
[quote]ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي[/
Quote]
اين قضيش فرق مي كنه
شما از دل و جونت سير شدي
جنايي داري فكر مي كني
تازه ما كه نمي خوايم دزدي كنيم.
اگه شانس گند منه موتور 10 متر جلو تر خاموش ميشه يا اصلا روشن نميشه (بنزين نداره)نقل قول:
حالا نگفتيد موتور سنگين طرح هارلي هم بود؟؟؟؟
[quote=Original Titan;2609096]منم نگفتم شما اين كارو بكن من كاري رو كه خودم ميخوام بكنم گفتمنقل قول:
ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي[/
Quote]
اين قضيش فرق مي كنه
شما از دل و جونت سير شدي
جنايي داري فكر مي كني
تازه ما كه نمي خوايم دزدي كنيم.
دومی را با همه تون بودم. اولی را با کیوی!نقل قول:
اگه با منی من دیگه اونجاهاش را نمیدونم. این را هم گفتم چون پاس من را نقل قول کرده بودینقل قول:
برای اینکه 3ش را بگیری یه جوری وانمود کن که یعنی خودت موتور را خاموش کردی ببینی چی میگه!نقل قول: