نه من به راحتی اجراش کردم وخبری از تار بودن نبود
در ضمن به هیچ وجه مزخرف نیست.....داستانش قوی نیست ولی خوبه
Printable View
نه من به راحتی اجراش کردم وخبری از تار بودن نبود
در ضمن به هیچ وجه مزخرف نیست.....داستانش قوی نیست ولی خوبه
فاشیست جان میشه مشخصات سیستمت رو بگی ببینم با چه گرافیک و رمی بازی رو اجرا کردی؟؟نقل قول:
AMD 64X Dual Core 6000
------------------------------
RAM: 4 GB
------------------------------
GRAPHIC: ASUS X1650 Series
سلام.عزيزان كسي نيست بگه اين قسمت اخر بازي كه يه گياهي هست و دورش يه نوري ميچرخه و اجازه ورود نميده رو چطور واس رد كرد؟؟؟نگين ككتل موتول بساز چون عملي نيست و از نور رد نميشه
باید Molotov درست کنی و تا میتونی اون رو به سمت بالا پرتاب کنی
بعدش میوفته اونطرف نوری که گیاه رو احاطه کرده واتش میگیره وادامه ماجرا
فاشيست جان ممنون واسه كمكت ولي اگه اخر پستمو ميخوندي نوشتم كه با ككتل عملي نيست چون از حفاظ رد نميشه .من 40 درصد امتياز از بازي كرفتم اين ميتونه علت رد نشدن ككتل از گياه بزرگه باشه ؟؟؟؟؟
فکر کنم باید 50 یا 55 درصد رو بگیری
توی Sms هایی که برات میاد بخون نوشته چند درصد لازمه
ولی اون روشی که گفتم حتمیه....تا میتونی بالا بگیر و پرت کن ازش رد میشه و اون گیاه اتیش میگیره
سلام
يه جاي بازي گير كردم . بعد از اونجايي كه ميره تو يه تلسكوپ نگاه ميكنه بعد به ماه نگاه ميكنه يه نوري مياد رو زمين . بعدش تو نقشه يه جايي رو نشون ميده كه نميدونم چه جوري بايد رفت اونجا البته يه ساختموني بود رفتم توش بعد رفتم تو يه چاهي كه از اون ماده سياه رنگ بود رد شدم بعداش رفت يه جايي كه خراب شده بود ويه دستگاهي بود كه وقتي روشنش مي كر دم چندتا لوله رو ميچرخوند دور يه جونوره خوشگلي كه اونو كشتم. يه جاهايي از نقشه هم يه دايره هايي هستند كه وقتي ميرم توشون يه موجودايي هستند نميدونم بايد همشونو كشت يا نه تا اينجاي بازي رو همشو رد كردم راستي اينجاهاشو نميشه به اصطلاح زد جلو يا مرحله بعد لطفا كمكم كنيد
در مورد سوالت تو پست 228 بله بايد اون گياه ها رو با كوكتل مولوتو نابود كني .يعني اتيششون بزني تا امتيازت بشه 60 درصد.بعد ميري جايي كه تو نقشه مشخص شده و گياه اخريه رو ميكشي.ولي در مورد پست دومت كه اضافيه و تا امشب توسط مدير حذف ميشه..
باید اون سفیدارو نابود کنی تا نور و حفاظ کم بشه بری تو