امید جان از چه سایتی می تونی داوتلود کنی که من همونجا برات آپلود کنم؟
Printable View
امید جان از چه سایتی می تونی داوتلود کنی که من همونجا برات آپلود کنم؟
امید جان من اینجا آپلود کردم اگر باز هم نتونستی داوناود کنی بگو تو هر سایتی خواستی آپلود میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
تو اين مدت خيلي ها درخواست برنامه اي رو كرده بودند كه براي جاسوسي و گرفتن WebCam از افراد باشه و خيلي تاكيد داشتند اكثر برنامه هايي كه به اين منظور وجود دارند كارايي ندارند و اين هم برنامه اي كه 100% عمل مي كنه و ناگفته نباشد كه اين برنامه براي فروش بوده در اينجا شما مي توانيد برنامه را به صورت كامل كه كرك شده است دريافت كنيد ... به صورت خلاصه بهتره بگم كه اين برنامه در بين برنامه هاي همانند خود بي نظير هست ... اين هم قولي كه داده بودم.نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
Multi webcam Grabber
در ابتدا بايد بگم كه اين برنامه توسط من و دوستان من در گروه wsx بارها تست شده و جواب داده هست .. كار كردن با اين برنامه خيلي ساده هست و براي مفهوم شدن قسمتهاي برنامه آموزشي براي شما در نظر گرفته شده است كه فكر كنم با مطالعه آموزش برنامه با نحوه كار اين برنامه به صورت كامل آشنا بشيد ... نحوه كرك كردن برنامه نيز در پوشه كرك برنامه توضيح داده شده است .
سریال برنامه : WebcTGVrnaSX
کسانی که دنبال برنامه VC کشی بودند این هم آخرين نسخه فانتوم ويسي که براتون آوردم که خیلی ها در خواست کرده بودند .
عکس برنامه ....
سلام اقا اشکان خسته نباشین
برنامه دانلود نمی شه از این لینک بالایی
اگه می شه لینک دیگه ای معرفی کنین
Multi Webcam Grabber
ممنون میشم از لطفتون
سلام دوست من...نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
ممنون..
همين الان چك كردم لينك سالم هست... لينك قير مستقم هست... شما وقتي روش كليك مي كنيد وارد يه صفحه جديد ميشه كه نوشته "Download". بعد اون رو كه مي زنيد دوباره يه صفحه جديد مياد كه نوشته:" Click here to download". روي اون كليك كنين و دانلود كنين.
موفق باشين. :)
اشكان گل سلام برنامه وي سي كشي سريع دانلود شد خوشحال شدم ولي باز نشد و حالمونو گرفت اشكان جون يه حالي بده و تست كن باز نمي شه .ضمنا" برنامه وب كم نيز بعد از باز كردن يك كلمه عبور مي خواد كه اون سريالي كه در پوشه برنامه هستشو نوشتم ولي اتفاقي نيوفتاد راهنمايي لطفا" من منتظر عزيزمي قربانت اميد
نيمو جان سلام اين دوتاي كه گزاشتي مشخص نيست بايد كجا رو كليك كني براي دانلود يه راهنمايي كني ممنون ميشم اميد
این کار رو هم کردم درست نشد...نقل قول:
دوست خوبم پي ام هات رو ببند.
من نحوه انجام اين كار رو قبلا توضيح داده بودم در قسمت:
اما اگه مشكل داشتي بگو.
Messenger / Preferences / Ignore List / Ignore anobody who is not in my list.
موفق باشيد.
بزارین یکم توضیح بیشتر بدم:
من فقط از طریق Y! Messenger نمی تونم وصل شم وقتی می خوام وصل شم هی چراغم روشن و خاموش می شه بعد CPU Usage به 100% می رسه و کامپیوتر یا قاطی می کنه یا یاهو رو می بنده بعضی وقتها می تونم وصل شم اونم شانسی... با Trillian به راحتی وصل می شم و توی Y! Messenger هم اگر Firewall With No Proxies رو روشن کنم می تونم وصل شم یعنی با سرویسهایی که فقط از پروتکل HTTP استفاده می کنند ولی انقدر PM ها دیر می رسه که منصرف می شم!
مشکلم فقط با همین آیدیمه که متاسفانه آیدیه اصلیمم هست...
Y!Tunnel هم Database سریال نامبر هاش رو تغییر داده و عملا نمی شه ازش استفاده کرد!
رفتم کلی از ID های تو لیستم رو هم پاک کردم PM هام رو بستم از نسخه های قدیمیه Y!Tunnel و Y!Messenger استفاده کردم ولی بازم درست نشد!
خودم فکر می کنم شاید یه نوع از این بوتها یا خرابکاری ها باشه...
خواهشا کمک کنید!