سلام دوست عزیز مهدی جان ممنونم که وقت میذاری و آموزش میدی و به سوالات هم جواب میدی
من فکر میکنم همین ویروس Autorun.inf (اگه اشتباه تایپ نکرده باشم) اومده بود روی سیستمم .
من چون آنتی ویروسم سرعت سیستمم رو میگرفت همیشه چند روز بعد از نصب uninstall میکردمش که این تجربه ایندفعه باعث شد دیگه اینکار رو نخواهم کرد.
آموزشی که شما تو پست اول گذاشتی بیشتر مربوط به گرفتن و از کار انداختن ویروسه اما مشکل من چیز دیگه ایه.
من با آخرین آپدیت nod32 ویروسه رو گرفتم اما آثارش همونطور که خودت هم تو پست اول اشاره کردی هنوز باقیه.(با اینکه الان ویروسی روی سیستم من فعال نیست)
هنوز نمیتونم فایل های Hidden رو ببینم و بعد هر بار تنظیم به حالت Don’t show برمیگرده و با اون فایلی که توی پست اول گذاشته بودی هم درست نشد(autorun.rar).از یکی از اون ترفند های رجیستری هم که باید اون عدد 0 رو به 1 یا 2 تبدیل میکردم رفتم که بازم درست نشد
حالا فایل های Hidden رو نمیبینم ، میشه یه جوری باهاش کنار اومد بدتر از اون اینه که نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم هر دفعه موقع نصب هر برنامه ای شونصد تا کلید رجیستری رو ایراد میگیره که یا نیستن یا نمیتونه مقدار توشون انتر کنه یا از این جور ایرادا.
با tune up و registery mechanic هم رجسیتری رو اسکن کردم هر دفعه هم 500 600 تا ایراد پیدا میکنن ولی باز روز از نو روزی از نو .
یه بارم گذاشتم CD ویندوزو تا repair کنه یه 1 ساعتی طول کشید ولی بعدش انگار نه انگار
کلا این ویروسه زده رجیستری رو به ..... داده
دیگه دارم میرم که ویندوزمو عوض کنم.
فقط میخوام ببینم شما توصیه نجات بخش دیگه ای دارین که امتحان کنم؟