به نظرم این جی810 یک چیز دیگس...
هیچی کم نداره...
همینو بگیر...
خیلی خوشگله...
من با این رنگ جدیدش خیلی حال کردم...
Printable View
به نظرم این جی810 یک چیز دیگس...
هیچی کم نداره...
همینو بگیر...
خیلی خوشگله...
من با این رنگ جدیدش خیلی حال کردم...
ایول ایول داش سامسونگو ایول . عجب عکسهایی
سلام دوستان امروز رفته بودم میلاد نور جاتون خالی مایکروتل چند تا جی810 برای تبلیغ گذاشته بود
واقعا خشگله و حتی از جی800 هم خشگل تره ال سی جی810 هم واقعا کیفیت خوبی داره و سرعت گوشی هم خیلی بالاست و دوربین خیلی سریع بالا میاد
[URL="http://s3.tinypic.com/33jpnuu.jpg"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها ایرادش یکی وزنشه که تو دست سنگین احساس میشه و یکی اینکه وقتی اسلایدش باز میشه گوشی خیلی بزرگ میشه
قیمتش هم گفتن فعلا قیمتی براش تعیین نشده اما 100% بالای 600تومن قیمت داره
کی بوردش مشکل نداره ؟
مخصوصا اون مربع فلزی که نمی دونم به چه دردی می خوره وسط کیبورد ؟!
اون اذیت نمی کنه ؟
راستش با کیبوردش زیاد کار نکردم و اصلا متوجه هم نشدم که اون مربع چی کار میکرد:31:نقل قول:
ولی بعید میدونم با این قیمتی که میخواد به بازار بیاد بتونه فروش کنه
اون مربع دور کلید 5 و 8 یه جور تزئین گوشی هستش ... اگه دقت کنین دور کلید OK و Softkey هم این نوار هستش و میخواستم یه جور هماهنگی ایجاد کنن .
Corey جان از عکسی که گذاشتی مرسی ولی به نظر من اصلا قیمت بالای 600 هزار تومن واسه این گوشی زیاد نیست ( قیمت اولیه ) . الان N95 بالای 500 هستش حالا G810 قیمت اولیش بالای 600 باشه به نظر من اصلا بالا نیست .
کیبورد هم نسخه اصلی میگن هیچ موردی نداره ... یکی از دوستام گرفته بود و میگفت خیلی راحته .
موفق باشین .
خواهش می کنم وظیفستنقل قول:
آره تو دنیا آره ولی تو ایران مطمئنن نه چون اینجا اگه به یکی بگی g810 یا n95 بدون شک میگه ان95 و ازش هم دلیل بخوای میگه آنتن دهی نوکیا بهتره نوکیا دیرتر خراب میشه و نوکیا فنلاندیه:31:
ولی ال سی خیلی کیفیتش عالی بود و کاملا مشخص بود که کیفیت ال سی جی810 از f480 بهتره
.نقل قول:
ازش هم دلیل بخوای میگه آنتن دهی نوکیا بهتره نوکیا دیرتر خراب میشه و نوکیا فنلاندیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که راست میگی . :31:
به قول شهاب اینجا ایرانه ، تو مسجد غذا میخورن ، تو دانشگاه نماز میخونن ! :19:
خواهشا آدرس بدید میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااام برم اونجااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا. چرا زودتر نگفتید .