مجيد جان من ناد32 رو بصورت فعال دارم و ميخوام آويرا رو غيرفعال داشته باشم.پس محصولم رو درست دانلود كردم؟نيازي به دست زدن به تنظيماتش نداره ديگه؟
Printable View
مجيد جان من ناد32 رو بصورت فعال دارم و ميخوام آويرا رو غيرفعال داشته باشم.پس محصولم رو درست دانلود كردم؟نيازي به دست زدن به تنظيماتش نداره ديگه؟
نقل قول:
آره نسخه کلاسیک برای این منظور مناسبه ... اما از اونجا که فعلا Key معتبر برای نسخه های پرمیوم
تا یک ماه دیگه وجود داره میتونید از این نسخه استفاده کنید چون سرعت آپدیت مناسبی دارند
فقط یادتون باشه اگه میخواهید از Avira AntiVir Premium بعنوان یه آنتی ویروس پشتیبان استفاده بکنید
حتما هنگام نصب Web Guard و Mail Guard اون رو نصب نکنید
تنظیمات نسخه های کلاسیک و پرمیوم کاملا مناسب انتخاب شده
اما اگه میخواهید میتونید تنظیماتی که Nine عزیز در صفحه اول گفتند اعمال کنید
موفق باشید
من الان دارم آپديتش ميكنم مجيد جان.با سرعت 16 كيلوبيت بر ثانيه داره آپديت ميشه و اولين آپديتش كه مطمئناً حجمش بيشتر از آپديتهاي بعديه حدود 3 دقيقه طول ميكشه واسه من.يعني پرميوم از اين سريعتره؟
يه گزينه تو صفحه ي اصلي نرم افزار هست كه نوشته upgrade To Premium.از اين واسه تبديلش به نسخه ي پرميوم ميشه استفاده كرد؟
مگه سرعت اینترنت شما چنده که با نسخه کلاسیک با سرعت 16 دارید آپدیت میکنید :18:نقل قول:
بله اصولا یکی از امتیازات نسخه پرمیوم استفاده از سرورهای پرقدرت و سریع جهت آپدیت هستش و مسلما سرعت آپدیتشون بیشتره
با زدن کلید upgrade To Premium شما به سایت آویرا میرید تا با پرداخت پول اکانت یکساله و دانلود نسخه پرمیوم یه Key براتون بفرستند
موفق باشید
پرداخت پول؟
چطوري؟
با پى پال ، مسترکارد و... کلا کارتهای اعتباری اینترنتی معتبر بین المللینقل قول:
من یک مشکل دارم این آنتی ویروس را همین الان نصب کردم و فورا ویروس autorun.inf رو پیدا کرده به اسم worm/malas.d.1 الان 6 گزینه هست که اولی repair غیر فعال هست و بعدیmove to quarantine .... هر کدام از گیزینه های رو انتخاب می کنم باز هم همان پیغام قبلی رو می ده که ویروس اتورن رو پیدا کردم
الان چیکار کنم دیگه نپرسه و ویروس رو هم پاک کنه؟
آقا دیوانه شدم خواهشا زود جواب بدید چیزی شبیه این شکل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای ویروس autorun.inf مییاد و اخطار برای تمام درایو ها می یاد و من یکی یکی اوکی می کنم وقتی به درایو آخر رسید دوباره از اول شروع می کنه و از درایو سی شروع می کنه اول رو اکسس دینید اوکی می کردم باز دوبار ه پرسید بعد دیلیت انتخاب کردم باز می که ویروس هست
نمی دونم چیکار کنم چرا نمی تونه این ویروس رو پاک کنه تنظیمات هم مثل صفحه اول انتخاب گردم و اسکن کردم الان 32 تا فایل توی قرنطینه هست چیکار کنم از کامپیوتر این فایل ها رو پاک کنه
سلام دوستان. من 3تا سوال دارم:
1-فرق Avira antivir Premium و Avira Premium Security چیه؟
2-این برنامه سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟
3-من bitdefender total security 2008 دارم. میتونم کنارش Avira هم نصب کنم؟البته نمیخوام فعال باشه, فقط هر چتد وقت یه بار میخوام سیستمو با Avira اسکن کنم.
شما بهتره برای نابودی کامل این ویروس به تاپیک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
در ضمن همیشه یادتون باشه وقتی خواستید سیستم آلوده ای رو اسکن کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
اول System Restore رو خاموش کرده و سپس سیستم رو در Safe Mode اسکن کنید
برای نابودی ویروس ها هم از دو گزینه Delete یا Wipe & Delete استفاده کنید
نقل قول:
Avira antivir Premium صرفا محصول آنتی ویروس آویرا هستش
Avira Premium Security همان اینترنت سکیوریتی آویرا ست که شامل آنتی ویروس بهمراه فایروال می باشد
Avira antivir Premium زیاد نه اما Avira Premium Security تاثیر بیشتری در سرعت سیستم دارهنقل قول:
2-این برنامه سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟
در این زمینه تجربه نداشتم اما از اونجا که بیت دیفندر محصول ناسازگاریه اگه خواستید آویرا رو نصب کنیدنقل قول:
3-من bitdefender total security 2008 دارم. میتونم کنارش Avira هم نصب کنم؟البته نمیخوام فعال باشه, فقط هر چتد وقت یه بار میخوام سیستمو با Avira اسکن کنم.
یا باید محصول کلاسیک اون رو نصب کنید که فاقد گارد میباشد
یا هنگام نصب Avira antivir Premium حتما گاردهای اون رو نصب نکنید