ایشون 6 دلار دادن عضو دائم میشم!
من هم به زودی میدم و میرم لباسای توپ میخرم و همه رو راه میدم توی خونم!
Printable View
ایشون 6 دلار دادن عضو دائم میشم!
من هم به زودی میدم و میرم لباسای توپ میخرم و همه رو راه میدم توی خونم!
آقا من حرف میزنم شما میبینید یا باید کار خاصی بکنم ؟
یوزرت چیه ؟نقل قول:
آقا این بازی که تو کتابخونه هست چه جوری هستش ؟
حجت جواب سوالا رو نذاشتی ما هم یه فیضی ببریم !!!
کسی از من پیرتر اینجا هست ؟؟؟ من 4سالمه !!!
عضویت من بر میگرده به اون موقع که این بازی فقط اسکی داشت و زیردریایی و town و اون اتاق برف بازی !!!
بقیه رو اصلا تا پریروز ندیده بودم و الان آشنا شدم !!!
جواب به جناب کریمی :
اون مانسالا هستش و خیلی بازی پردرآمدیه !!! اگه دقت کنی روی تخته که کلیک میکنی توضیحات بازی رو نوشته منم استاد این بازیم و واقعا جالبه !!!
خوب مثل اینکه خیلی پرترفدار شده من حدود 1ساله که باری میکنم ولی باترینر بودم و.......خوب دیگه یبار جستی ملخک دوبارجستی ولی دفیه سوم بنی من خیلی وقته که این بازی رو بازی میکردم ما میتونیم 2 هیون خونه گی داشته باشیم که باونا می گن پافل که هر رنگ پافل کارای مخصوص خودشوداره و یه ویژگی در انجام کار ها مثلا میتونی با پافل قرمز بری موجسواری ولی ب پافل ابی نمی تونی اینکارو کنی
خوب من یه اکانت دیگه ساختم ودوباره عضو شدم amirh21 من تو سرور استرالیا قسمت down under بازی می کردم و تو اونجا خیلی ایرانی دیده بودم به شماهم پیشنهاد می کنم بیاد اونجا
خوب یه چیزه دیگه برای ماهیگیرای وقتی میرین ماهی گیری دراخر که دیگه کمکم ماهی میاد و اون ماهی بزرگ قرمز معلوم میشه یه ماهی رو نگر دارین وقتی اون ماهی قرمز میرسه ماهی که توی قلاب دارین بگیرین جلوی دهنش بعد اون ماهیتونو میخوره و شما انو صید میکند و یه پول اضافه برای اون میده راستی اگه از پافلاتون خوب نگه داری نکونید میزارن می رن
من این بازی رو پرطرفدار کردم :27:
رفتم 7صفحه توی تاپیک ترایبال در مورد این بازی پست دادم و همه ترایبال بازها رو به این بازی اوردم :31:
چرا اون پایین رو نذاشتی که ببینیم چقدر پول داری :31: ؟