نقل قول:
تایید میشه ! امسال سال اینتره ... :40::40:
Printable View
نقل قول:
تایید میشه ! امسال سال اینتره ... :40::40:
من نمی دونم اینجا محل کل کل است یا قراره اخبار و اطلاعات جام باشگاها رو بزارن؟
راستی با عرض معذرت از وحید کیویل باید بگم که عالی جناب شما تاحالا بازی رئال رو نگاه کردید ؟
شاید تا دوسال پیش راست میگفتی ولی حالا شما که هیچ اطلاعی نداری حق نداری این حرف رو بزنی !!!!!
چه بزنو بکوبیه اینجا. آث میلان اگه بره سری بی بازم شانس میاره و میاد تا نیمه نهایی.
رئالم ممکنه بیاد.
آرسنال صد در صد نیمه نهاییه
و اما بارسلونا...
دیگه چیزی نمیگ از یوزر نیم میتونید بفهمید که چی میخوام بگم:دی
ahmad08 راست میگه. زیادی داره کل کل میشه اینجا. من ۲ تا خبر میزارم تا حال و هوای تاپیک عوض یشه.
كاپيتان رائول : دروازه رئال مادريد بايد در ايتاليا بسته بماند
یوفا: " رائول " مهاجم بزرگ و كاپيتان رئال مادريد تاكيد كرد كه قهرمان اسپانيا بايد سه شنبه شب در نخستين ديدارش در دور دوم مسابقات ليگ قهرمانان اروپابا آ.اس. رم ، دروازهاش را به روي حريف ايتاليايي بسته نگهدارد.
به گزارش یوفا: رئال ديدار رفت را در ايتاليا انجام خواهد داد و دو هفته بعد در اسپانيا ميزبان رم در ديدار برگشت خواهد بود و رائول تاكيد دارد كه عدم دريافت گل در ديدار رفت براي صعود تعيينكننده خواهد بود .
وي اظهار داشت :" ضروري است كه ما گلي دريافت نكنيم و همواره بكوشيم در اين ديدار صاحب گل شويم ."
رائول در ادامه گفت :" موفقيت ما در اين كار باعث خواهد شد تا بگوييم ماموريت خود را كامل كردهايم . "
رئال اكنون با پنج امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا صدرنشين لا ليگا است و به عنوان تيم اول از مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا به دور دوم صعود كرده است .
ولي رائول ميداند كه هنوز دستاوردي نصيب تيمش نشده است .
وي افزود: " فردا (سه شنبه) تنها نخستين آزمايش ما در ليگ قهرمانان اروپا انجام خواهد شد ."
رائول همچنين حرفهاي خاصي در مورد فرانچسكو توتي كاپيتان رم زد.
هردو بازيكن نماد تيمهاي خود هستند و مقايسههاي زيادي بين اين دو صورت گرفته است .
مهاجم نامدار رئال درباره توتي گفت :" وي بازيكن بزرگي است و نياز به معرفي ندارد ، وي در كل جادوگر است . "
رائول افزود :" وي دستاوردهاي زيادي به همراه رم و ايتاليا داشته و لذا ما بايد وي را تحت كنترل قرار دهيم . ولي وي تنها تهديد از جانب رم نيست بلكه آنان يك واحد قوي را تشكيل ميدهند ."
برند شوستر سرمربي آلماني رئال نيز تاكيد كرد كه تهديد رم فراتر از توتي است و براي نمونه به " الساندرو مانسيني " گوش رم به عنوان يك تهديد قوي ياد كرد .
منبع : UEFA.COM
سرمربي سلتيك: بارسلونا در صورت پيروزي بر ما قهرمان اروپا خواهد شد
یوفا: " گوردون استراچان " سرمربي تيم فوتبال سلتيك اسكاتلند معتقد است كه بارسلونا در صورت غلبه بر تيمش قهرمان اروپا خواهد شد .
به گزارش یوفا: استراچان در عين حال كه بارسلونا را مدعي اصلي قهرماني ميداند مدعي است كه تيمش ميتواند حريف اسپانيايي را از گردونه مسابقات خارج سازد .
سلتيك چهارشنبه شب در مرحله رفت نخستين ديدار دور دوم خود در ليگ قهرمانان اروپا ميزبان بارسلونا يكي از شانزده تيم باقيمانده خواهد بود.
استراچان ميپذيرد كه تيمش يك تيم غير مطرح در اين مسابقات بوده و اعتقاد دارد كه بارسا تيم تحت رهبري فرانك رايكارد به حد كافي خوب است تا مسير تصاحب جام قهرماني اروپا را فينال مسابقات در مسكو در ماه مه را تا انتها طي كند .
با اين حال، سرمربي سلتيك اطمينان دارد كه در صورت خودباوري شاگردانش و پرهيز آنان از اشتباهات فاحش، آنان ميتوانند موجب يك شگفتي بزرگ شوند.
وي گفت :" ما در مقابل برندگان بالقوه اين رقابتها بازي ميكنيم و بايد اين را به خاطر داشته باشيم ."
استراچان در ادامه اظهار داشت :" ما بهيچوجه نميتوانيم بيمهابا و لجام گسيخته بازي كنيم هرچند كه گاهي اوقات چنين شيوه بازي حريف را نگران ميكند ."
سرمربي سلتيك گفت :" لازم است كه ما خود را براي اين حقيقت آماده كنيم كه در زمان توپ گيريهاي بارسلونا به شدت تلاش كنيم شكل دلخواه خود را در بازي به دست آوريم ."
وي افزود :" ولي ما هنگام تصاحب توپ ميتوانيم مشكل آفرين باشيم. من از بازيكنانم ميخواهم كه وقتي توپ در اختيار ما است نگران نباشند بلكه نگران از دست دادن توپ باشند ."
سلتيك از يكي از بهترين سابقهها در ديدارهاي خانگي در ليگ قهرمانان اروپا برخوردار است .
هرچند كه اين تيم در هر سه ديدار گروه چهار خود در بيرون از خانه شكست خورده ولي موفق شده است در گلاسگو حريفاني چون بنفيكا، شاختار دونتسك و مهمتر از همه آث ميلان قهرمان فصل پيش اروپا را مغلوب كند.
منبع : UEFA.COM
ایول اعتماد به نفس !!!!! :18::27:نقل قول:
سلام به همه . بعد از میلان ، آرسنال تیم محبوب منه که از بدشانسی این دو به هم خوردن.
در فوتبال قطعیتی وجود نداره اما برای میلان آرزوی پیروزی میکنم.الانم اومدم که جواب کسانی که علیه میلان حرفی میزنن رو تا جایی که بلدم بدم.
amin_oxin:
عزیزم همه تیمهای بزرگ ستاره دارن و ستاره ها هستند که تیمهای بزرگ رو میسازن.طرز فکر و اهداف باشگاهها متفاوته و به من و شما ربطی نداره.آرسنال با آرسن ونگر بازیکن سازش ستاره پرورش میده و میلانم با پولهای برلوسکونی ستاره میخره (دارندگی برازندگیست) و از طرف دیگه (البته نه بصورت چشمگیر )ستاره پرورش میده.چیزی که در اغلب باشگاههای بزرگ دیگه هم وجود داره.نقل قول:
راستی اینم بگم که میلان هرچی داره از برزیلی ها داره ( کاکا- پاتو و . . .)
نمیدونم چی باعث شده که اینقدر با اطمینان از برد حرف میزنید.دوست عزیز بهتره طوری حرف بزنی که اگه بعدا خلافش هم اتفاق افتاد،شما رو در این تاپیک زیارت کنیم.نقل قول:
من میدونم آرسنال قهرمان نمیشه ولی مطمئنا میلانو میبره!
برای میلان حساب جام باشگاهها رو از کالچو جدا کن.میلان در جام باشگاهها یه چیز دیگس.کافیه یه فلاش بک به همین چند سال متوالی گذشته بندازی. تازه میلان در فصل قبل کالچو هم تقریبا وضعش همین بود دیدی که قهرمان شد.دلیل اینکه تو این چند سال میلان در کالچو مقام نمیاره به نظر من نداشتن مهاجم خوب بود.البته الان با آمدن پاتو از نیم فصل دوم وضع حمله خیلی بهتر شده و مطمئن باش میلان را در جام باشگاههای فصل بعد خواهی دید و در فصلهای آینده سری آ مانند گذشته درخشان خواهد بود.نقل قول:
راستی شما که ادعای برگی دارید الان با تیم اول لیگ چند امتیاز اختلاف دارید؟
گیرم که ما با مافیا قهرمان شدیم (که این طور نیست) . این 7 سالی هم که تو جام باشـــــگاههای اروپـــــا قهرمان شدیم چی؟ اونم با لطف مافیا بود آیا ؟!؟نقل قول:
سه , چهار سال قهرمان شدید اونم با مافیا بود !
اصلا چون با مافیا (داوری و ...) قهرمان شدید
نباید تو لیگ اروپا حضور پیدا میکردید.
من خودم طارفدار برزیلم.
از میلان و رئال و آرسنال خوشم میاد ولی تیم اول آرسنال چون قشنگ بازی میکنه!
سلام.
معذرت بازی ها امشب ساعت چنده ؟
ماشا لا به بچه ها. خیلی خوب بود. روبن که بهترین بازیکن رئال بود. نیمه دوم حتما با دست پر میایم بیرون.