کس دیگه لینگ دیگه ای نداره :2:نقل قول:
Printable View
کس دیگه لینگ دیگه ای نداره :2:نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
چه باحال!
با اين لينك مشكل داريد ؟
بگو مشكلش چيه تا منم استفاده نكنم.
_______
چرا يكي ديگه هم دارم :
کد:google.com
اينم هست:
کد:yahoo.com
بازم هست, خواستي بگو .
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من کتاب C++ how to program دیتل گرفتم ولی سی دیش همراهش نبود از کجا میتونم محتوای سی دی رو پیدا کنم منظورم رو اینترنت.
سلامنقل قول:
برین عضو شین از قسمت Books این کتابو پیدا کنین و روش کلیک کنین تو صفحه بعدی در قسمت چپ قشنگ بزرگ نوشته download .... .کد:www.deitel.com
کتاب c# how to program 2008 Deitel موجود نیست؟؟؟
لطفا کتاب برنامه سازی پیشرفته را به ایمیل من ارسال کنید:13::11::18::10:
سلام.لینک این کتاب باز نمیشه .ممکنه یه بر دیگه آپلود کنید.نقل قول:
سلام خدمت دوستان.من دانشجوی رشته ی برق هستم ولی بر حسب علاقه به مسائل کامپیوتری وارد عرصه ی بزرگ
برنامه نویسی وارد شدم.رشته ی که بسیار علاقمند در یادگیری آن شدم مبحث طراحی وب و مباحث net.ها است.
در ابتدا از دوستان مهندسم درباره ی منابع و چگونگی مطالعه ی آن راراهنمایی خواستم ولی هرچه بیشتر می پرسیدم
بیشتر گیج می شدم.تا در نهایت به من گفتند برای یادگیری asp.netابتدا باید سی شارپ را خوب بدونی.
می خواستم یه منبع خوب و مطمئن ویژوال سی شارپ(به جزebook)را به من معرفی کنید.خواخش میکنم سریع تر پاسخ بدین.
سلام .
ببخشید پستتونو ندیده بودم .
برای یادگیری ASP اون قدرها هم #C نیاز نیس . بعضی کتاب های ASP هم معمولا تا اندازه ای که #C لازم است مقدمه ای قبل از آموزش ASP آورده اند . ولی با این همه اگه کتاب مجزا بخواین کتاب C# How to program از Deitel کتاب خوبیه . این کتاب رو تا آخر Methods و Arrays بخونین برای ASP کافیه .
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه. میخواستم بپرسم کسی فایل و یا منبع ای که پاسخ تمرینهای کتاب "چگونه با ++C برنامه نویسی کنیم (ویرایش 5) دیتل" رو داشته باشه, سراغ نداره؟
ممنون