آره بابا اصلا یادم نبود به این موضوع. باز به کارت گرافیک خودم که تا pixle shader 3 رو پشتیبانی میکنه :27: (6200 مال عهد بوق)نقل قول:
Printable View
آره بابا اصلا یادم نبود به این موضوع. باز به کارت گرافیک خودم که تا pixle shader 3 رو پشتیبانی میکنه :27: (6200 مال عهد بوق)نقل قول:
بابا تو همون مصاحبه که تو یکی از همین تاپیکا آورده بودن کارگردانه گفت ما کارمونو برای سیستم های high end داریم
یعنی هیچی ما شدیم کشک اگه رو پی سی من نیاد حالشو می گیرم حوصله ارتقا ندارمنقل قول:
یعنی چی من اصلا سخت افزارم ضعیف برم چی بگیرم پسنقل قول:
بهترين كار اينه كه بري يه گرافيك 7600 و يك رم 512 ديگه بخري بزاري كنيار اون 512 قبليت.نقل قول:
به نظر من 7600 دیگه در حال حاظر ارزش خریدن نداره کمتر از 8600 نباید فکر کنهنقل قول:
به خاظر این سری 7 رو گفتم که چون ماردبوردی که در حال حاظر 5500 روشه 100% PCI رو ساپورت نمیکنه. در حالی که سری 8 همشون PCI هستن و این دوستمون باید مادربوردش م عوض کنه که در نتیجه رم و CPU رو هم باید عوض کنه. در نتیجه کل سیتم باید عوض شه.!!!نقل قول:
فرمایشات شما درست ولی بازی به این زیبایی رو باید رو اخرین تنظیمات انجام بدی تا به ادم حال بده وگرنه که خیلی نمیشه ازش استفاده کرد من حاظرم شرط ببندم که کسی که این بازی رو انجام می ده حتما می خواد که شماره ی بعدیش رو انجام بده حالا فرضا دستمون تونست با سیستمش بازی را انجام بده ایا شماره ی پنجم DMC رو هم می تونه انجام بده ؟؟؟؟:41:نقل قول:
عزيز دل برادر من گفتم يا اين مشخصات مي تونه بازي رو در حد معمولي اجرا كنه.خوب منم ميدونم الان هر بازي كه بياد حداقل گرافيك سري 8 ميخواد براي اجرا در حالت معمولي و بالاتر.نقل قول:
بعدشم كو تا نسخه 5 اين بازي. رفت تا 2 سال ديگه. تا اون موقع هم كه نسل فعلي كارت گرافيك به كل عوض شده!
خوب من مگه چی گفتمنقل قول:
گفتم برای لذت بردن از بازی باید سیستم خوب باشه همین فرمایش شما
در مورد DMC5 این بازی برای کنسولهای حاظر خواهد امد دیگه ولی از اونجا که قدرت 8800 دو برابر PS3,X360 است چه دلیلی داره که این بازی رو با بهترین کیفیت انجام نشه