سلام به همگی من قبلا تو یه تاپیک دیگه با اقا رضا اشنا شده بودم ولی امشب اولین باره که تو این تاپیک میام اونم داستان داره من از صفحه 1 تا صفحه 23 رو خوندم .جالب بود راستشو بخواین نمیدونم از کجا شروع کنم من خیلی وقط دربه در w960 هستم هرچی تاپیک خارجی و ایرانی هم بوده در موردش خوندم تا اینکه دیشب رفتم تو پاساز پایتخت دونبالش.هنوز نیومده بود از اول بین iphon و w960 مردد بودم دیشب تو پایتخخت زیر 920 هزار تومان پیدا نمیشد 1050000 هزار تومان هم بود گفتم چرا اینجوریه فروشنده گفت اخرین اپدیتش هست 1.1.2 که ظاهران مشکل فروارد sms هم حل شده ومیگفت که ورزن 1.1.3 هم تازه اعلام شده و شرکت اپل قول داد تا اخر jan مشکل فیلمبرداری و حل کنه .من دیدم که خیلی گرونه بعد چشم به ipod touch خورد 16 گیگ 430 تومان بود چشم وخیلی گرفت ولی اینو هم بگم که من قبلش w950 داشتم که 1 بار هم نتونستم 4 گیگ شو پر کنم
امشب رفتم اعلائدین iphon میدادن 750 میگفت اخرین ورزن هست و یک برد هم روش اضافه شده که برنامه ها روی اون نصب میشه من این خبر و تو سایت های رسمیی خبری خونده بودم که قرار همچین کاری شرکت اپل انجام بده حالا میخوام از اقا رضا بپرسم درسته همچین چیزی تو سریه جدید اضافه شده همچین بردی
و اینکه واقعا تا 400 بار بیشتر نمیشه شارز کرد این مورد نگرانم کرد .
راستی ipod 8 گیگ touch رو تو سایتش زده بود 299 دلار و 16 گیگ 399 دلار
1-به نظرتون تو دبی میشه به مین قیمت سایت خرید چون تو ایران 430 تومام هست
2- به نظرتون یه iphon بگیرم بهتره یا( یکی w950 و یکی ipod touch )
3-یا همون w960 ؟؟